Shiffy wil graag met Soesie naar een huisje

Hallo allemaal, ik ben Shiffy en ik ben verknocht aan mijn zusje Soesie. Daarom zoeken wij samen een huisje waar wij heel gelukkig mogen worden.

Samen met Soesie liep ik hongerig door een woonwijk. Buurtbewoners vonden dat ik er slecht uitzag en hebben de dierenambulance gebeld. Zij brachten mij naar de dierenarts die zag dat ik te mager was en vol met teken zat. Nadat ik was behandeld werd ik naar Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik heel sociaal tegen de mensen. Het nakijken liet ik goed toe.

Ik was heel blij dat ik herenigd werd met mijn zusje Soesie. We lagen meteen samen in een mandje en begonnen elkaar te wassen. Dat doen wij regelmatig omdat wij elkaar zo lief vinden. Mijn karakter is lief, zachtaardig en een beetje verlegen. Aandacht en knuffels vind ik heerlijk maar ik kom ze niet altijd bij je halen. Soms lig ik bij je op schoot.

De dierenarts zegt dat ik gezond ben. Wel heb ik een wratje op mijn rechter ooglid. Dit is niet schadelijk en daar hoeft dan ook niks aan gedaan te worden.

Samen met Soesie fantaseer ik over een huisje. Wij zoeken een rustig huisje, zonder kinderen en zonder andere dieren. Die vinden wij allemaal te druk. Een tuintje waar wij lekker naar buiten kunnen, vinden wij fijn. Verder zijn wij dol op aandacht. Dus het is fijn als baasjes de tijd hebben om ons genoeg aandacht te geven.

Ben jij op zoek naar twee lieve aanhankelijk poezen? En heb jij een huis met tuin, geen kinderen of andere dieren? Dan zijn wij misschien wel geknipt voor jou! Kom je binnenkort eens langs? Tot gauw! Liefs van Shiffy (en Soesie natuurlijk).

Shiffy   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-02-2010
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Shiffy
<     Poesje
Soesie     >