Shila zoekt samen met Pamuk een huis met afgesloten tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke knuffelpoes”

Haii, Shila hier! Ken jij het liedje “We Are Family” van Sister Sledge? Vast wel. Het is het lijflied van mij en mijn moeder Pamuk. Als dat op de radio komt gaan wij helemaal uit ons dak. Net als die leuke rode kat van die reclame, hihi. Alles doet mee. Zelfs onze snorhaartjes en staartjes swingen de pan uit. YEAH!!

Onze baasjes emigreerden naar het buitenland. De lange reis en een ver land waren niet geschikt voor ons. Daarom brachten zij ons naar Stichting Zwerfdier. Dat was in het begin wel even vreemd. Maar gelukkig hadden wij elkaar! Nu zoeken wij met de hele ‘family’ een nieuw fijn huisje!

Lief, sociaal en aanhankelijk zijn zomaar wat karaktertrekken van mij. Aandacht van mensen vind ik heel fijn. Relaxed en rustig laat ik mij heerlijk knuffelen en aaien. Ik vind het zó gezellig als ik bij mijn baasjes in de buurt ben. Beter wordt het niet! Als ik jou nog niet ken, zal ik even moeten wennen. Dan ben ik ietwat verlegen. Maar als ik jou eenmaal vertrouw, ben ik je beste vriendin!

Mijn ideale huisje heeft een heel goed afgesloten tuin. Zo eentje waar ik niet uit kan. Dat is belangrijk omdat ik ten eerste geen verkeer gewend ben. Dat is dan ook gevaarlijk voor mij. Ten tweede ben ik mooi. Dan is het veiliger om in de tuin te blijven. De mensen van Zwerfdier leggen je uit hoe je je tuin goed kunt afsluiten.

Ik kan wonen in een gezin met kinderen vanaf 12 jaar. Zij moeten eerder met katten gewoond hebben. Zodat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Maar ik kan ook alleen met volwassenen wonen hoor. Dat vind ik ook hartstikke gezellig! Met andere katten ga ik goed om. Daarmee kan ik samenwonen.

LET OP: Ik wil samen met Pamuk naar een huisje. Wij mogen dan ook NIET uit elkaar gehaald worden.

BELANGRIJK: Ik ben een langharige kat. Daarom heeft mijn vacht regelmatig vachtverzorging nodig. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed informeren.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Mauritskade in Alkmaar.

Als je mij ziet denk je vast: “Oh, wat een mooie poes!”. Dat snap ik goed want ik ben ook beeldig om te zien. Maar toch wil ik jou vragen om mij uit te kiezen op karakter. Want uiterlijk is eigenlijk onbelangrijk. Het gaat om het innerlijk. En, dat is al mooi genoeg toch?

Heeft jouw huis én hart genoeg plek voor onze ‘family’? En, heb jij een goed afgesloten tuin? Top, dan gaan wij heerlijk met elkaar swingen op ‘We Are Family’. Ik verheug mij nu al! Tot snel! Liefs van Shila (en Pamuk natuurlijk!).

Shila

Geslacht
Poes
Geboren
22-07-2020
Opname
16-04-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Shila

Shila

Shila

Shila in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Shadow
Simba     >