Shiva zoekt een huis met tuin

“Ik ben een makkelijke knuffelpoes”

Mijn prachtige naam Shiva komt uit India. Shiva is namelijk een god in het Hindoeïsme. Deze heeft vier héle sierlijke armen. Nou, ik heb vier héle zachte pootjes hoor. Lekker puh.

In mijn huisje voelde ik mij niet meer gelukkig. Daar woonde namelijk een klein kind. Die vond ik niet leuk. Daarom zat ik alleen maar buiten. Dan voelde ik mij eenzaam. Zo kon het niet langer. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. Vanuit hier mag ik een nieuw huisje zoeken. Daar hoop ik weer het geluk te vinden. Dat vind ik heel fijn.

Mijn karakter is lief, makkelijk en aanhankelijk. Als er mensen de kamer inkomen, wil ik graag aandacht van ze. Dan flank ik om ze te verleiden om mij een knuffel te geven. Lief van mij hè? Ik ben dan ook heel lief voor mensen, echt een knuffelkat.

Graag wil ik een fijne tuin in mijn nieuwe huisje. Heerlijk vind ik het om in het zonnetje te zitten. En om de wind in mijn vacht te voelen. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik als enige kat in jouw huisje wonen.

BELANGRIJK: Kleine kinderen vind ik helemaal niet leuk. Daarmee wil ik dan ook echt niet samenwonen. Het is belangrijk dat er in mijn nieuwe huisje ook geen kleine kinderen op visite komen. Dus ook geen oppaskinderen. Dan is de kans groot dat ik weer naar buiten vlucht. Met een jong volwassene vanaf 18 jaar kan ik goed samenwonen. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Heb jij een fijne tuin, geen andere dieren en geen kleine kinderen? En, kan jij mijn hartenwens voor een gelukkig leven in vervulling laten gaan? Dat hoop ik écht. Want ik wil zo graag weer een vrolijke en blije poes worden! Bel je snel voor een afspraak? Liefs van Shiva.

Shiva   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
07-05-2014
Opname
11-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Shiva

Shiva

Shiva
<     Sammie
Slushy     >