Shivra zoekt een bovenwoning

Ben jij diegene die mij, een lieve verlegen knuffelpoes op leeftijd, een mooi pensioentje wil geven? Dan beloof ik je dat ik daar heel dankbaar voor zal zijn.

Mijn hele leven lang woonde ik samen met mijn vrouwtje. Wij hadden het goed samen. Tot mijn grote verdriet is zij onlangs overleden. Ik kon niet alleen in huis blijven wonen. Daarom ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar was ik erg van slag. Het gemis van mijn vrouwtje en mijn vertrouwde omgeving, maakte mij heel verdrietig.

Nu woon ik hier een tijdje en begin ik te wennen. In het begin lag ik alleen maar in mijn vertrouwde holletje. Inmiddels lig ik vaker op het krabholletje. Mijn vaste verzorgers kunnen mij dan aaien, heerlijk langs mijn wangetje. Daar geniet ik enorm van. Sommigen vinden mij zelfs een knuffelpoes.

In mijn huisje was ik erg op mijn vrouwtje gericht. Ik was eenkennig. Graag kwam ik bij haar op schoot. Als er vreemde mensen kwamen, gaf ik kopjes. Toch liet ik mij niet door vreemden aaien. Mijn hele leven heb ik op een bovenwoning gewoond. Daarom wil ik nu weer op een bovenwoning wonen.

Het is het beste voor mij dat ik in een rustig huisje woon. Dus zonder andere dieren en kinderen. Die ben ik niet gewend. Mijn droom is om bij een of twee rustige baasjes te wonen die veel thuis zijn om mij aandacht te geven. Als ik naar een nieuw huisje ga, zal ik in het begin erg moeten wennen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik ben nogal kieskeurig met eten. Daarom krijg ik een speciaal merk brokjes en natvoer. Dit moet ik ook in mijn nieuwe huisje eten. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover inlichten.

Ben jij geraakt door mijn verhaal? En, denk jij dat jij mij een mooi pensioen kan geven? Dat is fijn want ik wil graag naar een fijn huisje toe. Liefs van Shivra.

Shivra

11-04-2005
Shivra

Shivra in het echt zien?