Siem wil samen wonen met Meesie

Hallo, ik ben Siem. Een flinke kater met een mooie grijze cyperse tekening. Hier vertel ik je mijn verhaal. Jarenlang liep ik met mijn zusje Meesie bij de boerderij. Dat was een gelukkige tijd. Helaas kan ons baasje niet meer voor ons zorgen. Daarom wonen wij nu bij Stichting Zwerfdier. Het leven op de boerderij was fijn. Ik was vrij om te gaan en staan waar ik wilde. Ik liep dan ook altijd buiten. Als ik naar binnen wilde, maakte ik gebruik van het kattenluik. Dat was geen probleem voor mij.

Mijn zusje Meesie en ik zijn erg aan elkaar gehecht. Wij slapen vaak in 1 mandje, dat vinden wij knus en gezellig. Contact met mensen vind ik spannend. Wel laat ik mij kriebelen op mijn kopje en aaien over mijn lijfje, maar alleen als dat rustig en geduldig gebeurt. Daar kan ik dan echt van genieten. Inmiddels loop ik los in de kamer en dat vind ik fijn. Ik zit rustig op een plankje buiten of ik lig in de krabpaal binnen. Gewoon op mijn gemak, ook als er mensen in de kamer zijn. Dat is een grote stap vooruit voor mij.

Ik ben zindelijk en ik maak gebruik van de kattenbak. Met honden heb ik geen probleem. Kinderen ben ik niet gewend, ik denk dan ook dat zij te druk zijn voor mij. Eten vind ik heerlijk, vooral natvoer en lekkere hapjes. Daar ben ik echt mee te verleiden. Als je mij in huis wilt nemen, vraag ik je om heel veel tijd en geduld. Ik heb veel tijd nodig om aan een nieuwe stijl van leven te wennen. Namelijk een gewoon huisje met een tuin in plaats van een boerderij met erf. Gun je mij die tijd? En, houd je er rekening mee dat ik heel lang de tijd nodig heb om te wennen aan een nieuw baasje en nieuw huisje? Gun jij mij dat geduld?

Heel graag wil ik, samen met mijn zusje Meesie, de kans krijgen op een mooie toekomst. Bij mensen die ons begrijpen, niet te veel van ons verwachten en ons veel vrijheid gunnen. Denk jij dat jij ons dat mooie leven kan bieden? Dan vraag ik je om een afspraak met ons te maken. Mag ik je vragen om er rekening mee te houden dat ik dan wel op mijn hoede ben voor jou? Dank je wel.

Siem   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2008
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Siem

Siem
<     Rixie
Thom     >