Siggy zoekt een huisje met een tuin

Je wilt vast graag weten waarom zo’n leuke kat als ik bij Stichting Zwerfdier woon. De reden is dat ik in mijn vorige huis de andere kat steeds aanviel. En onlangs begon ik ook lelijk te doen tegen de hond. Mijn baasje denkt dat ik gelukkiger word in een huis waarin ik als enige huisdier woon. Dat denk ik ook want andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Het is voor de tweede keer dat ik hier bij de stichting woon. Enkele dagen na mijn geboorte ben ik hier gebracht, samen met mijn moeder Silvya, zonder broertjes en zusjes. Als eenling kreeg ik alle zorg en voeding van mijn moeder. Die aandacht helemaal voor mij alleen vond ik heerlijk. Ik groeide als kool en werd een stevig katje. Dat kun je nu nog zien, ik ben een mooie grote kater. Mijn vacht is heel zacht en prachtig rood. Op mijn pootjes, mijn borst en op mijn snoetje heb ik een witte vacht. In mijn vorige huis was ik een echte buitenkat, ik ben een kattenluik gewend. Misschien vind ik wat meer mijn rust als ik in een rustig huisje woon zonder andere dieren. Zodat ik niet altijd naar buiten hoef om alleen te zijn. Maar dat is afwachten en geen zekerheid. Feit is dat ik het heerlijk vind om buiten te zijn. Aaien en knuffelen hoeven van mij niet zo. Op schoot zitten, daar houd ik niet van. Maar gezelschap van mensen vind ik fijn. Ik kan goed met oudere kinderen overweg maar ik vind het niet zo leuk als ze mij aaien. Mijn karakter is rustig en zelfstandig. Dus, heb jij geen andere dieren maar wel een fijne tuin en val je voor mijn mooie rode uiterlijk? Maak dan maar een afspraak met mij. Dat vind ik gezellig. Tot ziens!

Siggy   -   geplaatst

15-04-2014