Silex zoekt een huis met tuin

Mijn grootste hartenwens is om weer een gelukkige en blije kater te zijn. Ben je benieuwd waarom? Hieronder vertel ik mijn verhaal.

Voor de tweede keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. Ik ben teruggebracht omdat ik onzindelijk was in huis. Mijn baasje heeft geprobeerd hier iets aan te doen maar niets hielp.

In mijn vorige huisje vond ik het niet leuk, ik was ongelukkig. Ik vertoonde schuw gedrag en liet mij niet aanhalen. Waarom ik ongelukkig was, weet ik niet meer zo goed. De kans is groot dat ik daardoor onzindelijk geworden. Hier bij Zwerfdier ben ik van het begin af aan helemaal zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn verzorgers zien dat ik een bange kat ben. Ik laat mij wel benaderen en aaien, toch blijf ik constant op mijn hoede. Maar er zit geen kwaad in mij. Door mijn gedrag heeft de dierenarts mij nog niet goed kunnen nakijken. Maar ik zie er goed uit en ben nog jong. Dus de verwachting is dat ik goed gezond ben.

In mijn nieuwe huisje wil ik niet met kinderen wonen. Die vind ik niet leuk. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Hoe ik met andere katten omga, weet ik nog niet.

Nu hoop ik een nieuw huisje te vinden waar ik weer een ontspannen en gelukkige kat mag worden. Dit moet wel bij baasjes zijn die veel geduld en tijd hebben. Baasjes die mij mijn zelfvertrouwen teruggeven en mijn bange gedrag begrijpen.

Wil jij mij die kans geven op een gelukkig leven dat ik zo verdien? Dan zal ik jou daar heel dankbaar voor zijn. Kopje van Silex.

Silex

Geslacht
Kater
Geboren
20-05-2017
Opname
28-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Silex

Silex

Silex

Silex in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Rose
Sisi     >