Simba zoekt een rustig huisje met een tuin.

Van jongs af aan woonde ik heel gelukkig bij mijn baasje. Maar sinds 2009 ging ik af en toe in huis plassen. Sinds de geboorte van een kind is dat alleen maar erger geworden. In 2012 ben ik behandeld voor een blaasontsteking maar mijn onzindelijkheid bleef. Uiteindelijk heeft mijn baasje mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier gaan de mensen een nieuw rustig huisje voor mij zoeken. Bij de stichting ben ik maar één keer onzindelijk geweest, dat was helemaal in het begin. Maar nu niet meer hoor. Nu doe ik alles keurig netjes op de kattenbak. Nog meer positief nieuws: Ik ben altijd heel aanhankelijk geweest, en dat ben ik nog steeds. Aandacht vind ik leuk. Je kunt mij gemakkelijk optillen en dan kruip ik lekker in je nek. Weet je wat ik ook fijn vind? Om bij jou op schoot te zitten. Dat vind ik zo knus en gezellig! Dan ga ik heel hard spinnen. Bij veel knuffelen wordt mijn staart helemaal dik van plezier. Leuk hè? Geknuffeld worden vind ik leuker dan spelletjes doen. Zie je mijn mooie donker cyperse vacht en mijn witte tekening? En ook mijn leuke roze neus? Verder heb ik een grappige zwarte streep onder mijn linker oog. Een huis met een tuin vind ik leuk. Ik kon goed overweg met de andere kat in huis. Maar gezien mijn verleden van onzindelijkheid vind ik het verstandig om in een huis zonder kleine kinderen, zonder drukke kinderen en zonder andere huisdieren te wonen. Rust en vrede zijn heel belangrijk voor mij. Oh ja, ik vergeet het bijna maar het is heel belangrijk: Ik heb een dieet van blaasbrokjes. Misschien is dit dieet tijdelijk maar dit kan ik nu niet overzien. Zoek je een bescheiden, rustige, lieve knuffelpoes die dol op mensen is? Wil je graag tutten en knuffelen met mij? Ben je vaak thuis en vind je het leuk dat ik veel bij je in de buurt ben? Dan vraag ik je om een afspraak te maken en eens bij mij op bezoek te komen. Ik verheug mij alvast op je bezoekje. Tot dan! Groetjes van Simba.

Simba   -   geplaatst

01-01-2004