Sirius zoekt een huis met tuin

“Ik ben een verlegen knuffelkat”

Ik ben een mooie jonge kater. Mijn vacht is diepzwart met in mijn hals een plukje wit. Mijn ogen zijn knalgeel. Je kunt dus wel zeggen dat ik een schoonheid ben. Maar de belangrijkste schoonheid zit natuurlijk van binnen. Ook bij mij!

Lange tijd liep ik op de vindplaats te zwerven. De mensen zagen dat ik niet gecastreerd was. Zo kon het niet langer en ik werd naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik een beetje van slag. Toch liet ik mij goed nakijken. Nu ben ik toe ben aan een fijn huisje. Daar verheug ik mij echt op!

Mijn karakter is lief, verlegen en schrikkerig. Aaien en knuffelen vind ik fijn. Het is wel belangrijk dat ik rustig benaderd word als ik aandacht krijg. Van harde geluiden en onverwachte bewegingen schrik ik enorm. Ik ben dan ook erg alert. Dit komt waarschijnlijk door mijn leven op straat. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag zoek ik een rustig huisje met een tuin. Daarin kan ik gezellig spelen. Het is fijn als mijn baasjes ervaring hebben met katten. Dat zij weten hoe ze mij met rust en geduld moeten benaderen. Jonge kinderen zijn veel te druk voor mij. Daar schrik ik van. Maar ik kan wel met een jong volwassene vanaf ca. 16 jaar wonen. Met andere katten ga ik goed om. Daarom kan ik in een huisje wonen met een makkelijke en sociale kat.

BELANGRIJK:Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Vlietwaard in Alkmaar.

Zal ik je wat leuks vertellen? Als er ’s morgens natvoer wordt uitgedeeld in de kamer, dan ben ik daar als de kippen bij! Dan loop ik naar mijn verzorgers toe om te laten zien dat ik het lekker vind. Even later smul ik van mijn bakje eten. Leuk hè?

Ben jij het rustige baasje dat mij een fijn thuis kan bieden na mijn leven op straat? Dan hoop ik dat ik bij jou mag komen wonen. Houd je er wel rekening mee dat ik verlegen kan zijn als je naar mij komt kijken? Kopje van Sirius.

Sirius   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-12-2018
Opname
07-06-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Sirius

Sirius
<     Ronan
Teiger     >