Sisi zoekt een huisje met een tuin

Wat een mooie prinsessennaam heb ik hè? Maar ik ben geen prinses hoor. Ik ben een gewone mooie poes. Toch kan ik wel poseren als een echte prinses. Kijk maar op de foto’s!

Lange tijd liep ik buiten te zwerven. Dat was geen fijne tijd voor mij. Zo goed en zo kwaad als het kon zorgde ik voor mijzelf. Mensen in mijn omgeving zagen dat ik kittens had gekregen. Zij vonden dat het buitenleven onverantwoord was en probeerden mij te vangen. Maar dat liet ik niet zomaar toe. Er moest een vangkooi aan te pas komen. Niet fijn hoor, maar er moest wat gebeuren.

Bij binnenkomst bij Zwerfdier was ik schuw. Ik liet mij niet nakijken. Maar toch was ik blij met de veilige omgeving en goede verzorging. Mijn kittens heb ik goed verzorgd, ik was een goede moeder. Inmiddels zijn zij allemaal het huis uit. Nu mag ik denken aan mijn eigen toekomst.

Toen ik mijn kittens zoogde, liet ik geen mensen toe die mij wilden aaien. Ik blies en haalde uit en was altijd op mij hoede. Inmiddels loop ik lekker los en ben ik beter gewend. Nu laat ik mij ook voorzichtig aanhalen. Dit moet wel met geduld gebeuren. Het is namelijk belangrijk dat ik iemand eerst vertrouw. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Graag wil ik wonen bij mensen die ervaring hebben met katten zoals ik. Mensen met veel tijd en geduld. Kinderen zijn niet geschikt voor mij. Hoe ik met andere dieren omga, weet ik nog niet. Een tuin vind ik fijn. Eventueel kan ik op een boerderij wonen. Het is dan wel belangrijk dat ik dan een goede verzorging krijg.

BELANGRIJK:Ik mag niet geplaatst worden op de Lorrie in Oudkarspel.

Nu komt de hamvraag: Wie geeft mij een kans op een mooie toekomst? Ondanks dat ik niet de makkelijkste ben, verdien ook ik een mooi en gelukkig leven. Kom gerust eens langs om kennis met mij te maken. Houd je er dan wel rekening mee dat ik terughoudend op je kan reageren? Lieve groetjes van Sisi.

Sisi

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2017
Opname
29-07-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
?
Sisi

Sisi

Sisi

Sisi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Shivra
Solar     >