Sisi wil graag samen met Roderick naar een huisje met een tuin

Wat een chique naam heb ik hè? Echt een prinsessennaam. Ik ben verloofd met kater Roderick. Hij heeft ook al zo’n chique naam. Roderick en ik zijn heel erg dol op elkaar. Wij zoeken dan ook samen een huisje.

Lange tijd liep ik buiten te zwerven. Dat was geen fijne tijd voor mij. Zo goed en zo kwaad als het kon zorgde ik voor mijzelf. Mensen in mijn omgeving zagen dat ik kittens had gekregen. Zij vonden dat het buitenleven onverantwoord was en probeerden mij te vangen. Maar dat liet ik niet zomaar toe. Er moest een vangkooi aan te pas komen. Niet fijn hoor, maar er moest wat gebeuren.

Bij binnenkomst bij Zwerfdier was ik schuw. Ik liet mij niet nakijken. Maar toch was ik blij met de veilige omgeving en goede verzorging. Mijn kittens heb ik goed verzorgd, ik was een goede moeder. Inmiddels zijn zij allemaal het huis uit. Nu mag ik denken aan mijn eigen toekomst.

Toen ik mijn kittens zoogde, liet ik geen mensen toe die mij wilden aaien. Ik blies en haalde uit en was altijd op mij hoede. Inmiddels loop ik lekker los en ben ik beter gewend. Nu laat ik mij ook voorzichtig aanhalen. Dit moet wel met geduld gebeuren. Het is namelijk belangrijk dat ik iemand eerst vertrouw. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Met andere katten ga ik goed om. Maar met één kat heb ik een speciale band. Hij heet Roderick. Van het begin af aan hebben wij een klik. Inmiddels zijn wij onafscheidelijk. Wij flanken langs elkaar en zijn altijd in elkaars buurt. Vaak liggen wij tegen elkaar aan. De mensen hebben besloten dat wij samen een huisje mogen zoeken. Daar zijn wij heel blij mee!

Roderick en ik hebben allebei rustige karakters. Wij gaan goed om met andere katten. Daarom kunnen wij goed bij een andere kat in een huisje wonen. Kinderen vinden wij niet leuk. Daarom willen wij in een huisje zonder kinderen wonen.

BELANGRIJK:Ik mag niet geplaatst worden op de Lorrie in Oudkarspel.

Nu komt dé hamvraag: Wie gunt Roderick en mij een mooi huisje? Heb jij ervaring met katten zoals wij? Wij zijn niet de makkelijksten in de omgang. Wij weten ook niet hoe wij ons ontwikkelen in de toekomst. Wel weten wij dat wij dol zijn op elkaar en een gelukkige toekomst verdienen. Misschien wel bij jou? Pootje van Sisi (en Roderick natuurlijk).

PS: "Tot ik een nieuw huisje heb gevonden, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen".

Sisi

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2017
Opname
29-07-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Sisi

Sisi

Sisi

Sisi

Sisi in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Silex
Solar     >