Sissy zoekt een huis met tuin

“Ik ben een verlegen knuffelpoes”

Ben je op zoek naar een rustig en dottig knuffelpoesje? Dan ben ik misschien wel het huisgenootje dat jij zoekt. Want knuffelen en aandacht van mensen, vind ik het fijnste dat er is!

Mijn baasje heeft afstand van mij gedaan omdat ik onzindelijk was. Ik woonde een half jaar bij mijn baasje. Zij ging ervan uit dat ik genoeg had aan een balkon. Maar heel graag wilde ik naar buiten. Daarom zoek ik nu een huis met tuin. Hier bij Stichting Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak.

Mijn karakter is lief, bescheiden en rustig. De mensen vinden mij een dotje. Dat komt omdat ik een klein poesje ben. Maar ook omdat ik dol ben op knuffelen en aandacht. Heel graag wil ik aangehaald worden. Als ik iemand vertrouw, flank ik langs je benen. Als ik word opgetild, kruip ik in je nek. Want heel graag laat ik weten dat ik jou lief vind. Schattig van mij hè? Als ik jou nog niet ken, ben ik afwachtend. Dan vind ik het fijn als jij naar mij toekomt.

Ik zoek een rustig huisje bij een of twee baasjes. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarmee wil ik niet samenwonen. Kleine kinderen vind ik ook niet leuk. Wel kan ik samenwonen met een jongvolwassene vanaf circa 18 jaar oud. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Heerlijk vind ik het om de wind in mijn haren te voelen.

Let op: Ik eet een speciaal dieet: Nierdieet. Die moet ik altijd blijven eten. Verder ben ik nogal kieskeurig met eten. Natvoer en gekookte kipfilet eet ik soms. Ik krijg er snel genoeg van. Het is dus van belang dat er afgewisseld wordt in wat ik eet naast mijn nierbrokjes. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier over inlichten.

Ben jij op zoek naar een lieve knuffelpoes? En heb jij een huis met tuin? Dan hoop ik dat jij naar mij komt kijken. Want er gaat niets boven een eigen huisje. Helemaal voor mijzelf alleen. Liefs van Sissy.

Sissy   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
26-05-2007
Opname
23-06-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Sissy

Sissy

Sissy

Sissy in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Shiba
Sunny     >