Sjimmie wil samen met Sjors naar een huisje

Wij zijn de cyperse zusjes Sjors en Sjimmie. Ze noemen ons wel een Siamese tweeling. Dat komt omdat wij onafscheidelijk zijn en heel veel op elkaar lijken. Kijk maar op de foto’s.

Wij woonden samen met ons baasje in een huis. Tot zij op een dag moest verhuizen naar een woning waar geen dieren mogen wonen. Toen zijn wij naar Stichting Zwerfdier verhuisd. Nu zoeken wij samen een nieuw huisje waar wij opnieuw heel gelukkig hopen te worden.

Mijn karakter is lief maar verlegen. Ik moet altijd wennen aan onverwachte situaties en onbekende mensen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? In mijn vorige huisje was ik éénkennig naar mijn baasje. Toch laat ik mij wel aanhalen door de mensen, ook als ik ze nog niet heel goed ken. Dat moet dan wel heel voorzichtig en geduldig gebeuren. Dan geniet ik daarvan. Ik ben iets stoerder dan mijn zusje Sjors.

Heerlijk vind ik het om naar buiten te gaan. Een tuin is dus belangrijk voor mij. Andere dieren en kinderen vind ik niet leuk. Daarom is een rustig huisje bij iemand alleen of bij een stel heel geschikt.

Vind jij het leuk om twee onafscheidelijke zusjes een fijn huisje te geven? Heb jij dat rustige huishouden, zonder kinderen en andere dieren, met een fijne tuin? En heb jij de tijd en het geduld om ons te laten wennen aan jou en de nieuwe situatie? Kom dan maar eens bij ons kijken. Houd je er dan wel rekening mee dat wij dan verlegen zijn? Liefs van Sjimmie.

Sjimmie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
27-04-2008
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Sjimmie

Sjimmie

Sjimmie

Sjimmie
<     Shivra
Sjors     >