Sjors is lief, relaxed en goedaardig

Ik ben Sjors, een gecastreerde kater met een mooie zwarte vacht waar ook wat wit in zit. In de winter van 2008 ben ik geboren. Op de foto kijk ik wat nors maar dat is schijn want ik ben juist het tegenovergestelde. Mijn karakter is lief, relaxed en goedaardig.

De mensen vinden dat ik een bepaalde rust uitstraal. Leuk hè? Ik ben een lieve knuffelkat die veel van aandacht houdt. Het allerfijnste vind ik om bij jou op schoot te liggen. Ik ben afgestaan omdat ik onzindelijk gedrag ben gaan vertonen na de geboorte van het kindje des huizes. Ook bleek de kleine allergisch te zijn voor katten.

Mijn plasgedrag komt door drie oorzaken, de geboorte van de kleine, stress en blaasproblemen. De dierenarts heeft mijn urine onderzocht en geconstateerd dat er oxalaatkristallen in zitten. Dit zijn kristallen die niet op te lossen zijn, ook niet door een dieet. De vorming van deze kristallen kan wel worden verminderd en vertraagd en daarom is het noodzakelijk dat ik levenslang blaasdieet krijg. Mijn plasgedrag moet altijd goed in de gaten worden gehouden. Een kristal zou mijn blaas kunnen afsluiten en dan moet ik onmiddellijk naar de dierenarts. Een blaasafsluiting is levensbedreigend!

Zo, dan wil ik nu overschakelen op wat leukers namelijk…….mijn ideale nieuwe omgeving. Ik droom stiekem van een rustig huis bij iemand die veel thuis is, goed op mij past en van knuffelen houdt. Andere dieren en kinderen komen in mijn droom niet voor. Kun je voldoen aan al mijn wensen en ben je in het bezit van een tuin, waag dan een telefoontje. Dan kunnen we afspreken om elkaar te ontmoeten. Groetjes van Sjors.

Sjors   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-01-2008
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Sjors
<     Sira
Speykie     >