Sjors zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hi allemaal, mijn naam is Sjors. Dat is de Nederlandse versie van ‘George’. Ik ben net zo’n mooie man als mijn naamgenoot George Clooney. Je weet wel die van die koffiecups. Maar omdat ik in Nederland geboren ben, heet ik gewoon Sjors. Ondanks mijn knappe uiterlijk ben ik heel bescheiden gebleven, hihi. Kom mij maar gauw bewonderen. Dan wil je nooit meer ‘what else’!

Omdat ik in huis plaste, bracht mijn baasje mij naar Stichting Zwerfdier. Dit kwam waarschijnlijk vanwege stress omdat ik in mijn huisje niet naar buiten kon. Er was daar namelijk heel druk verkeer. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Hier doe ik alles keurig op de bak. Dus ik mag nu op zoek naar een huisje met een tuin waar ik veilig naar buiten kan. Ik verheug mij er nu al op!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Met elkaar spelen vind ik heel leuk. Dus als jij lekker veel speeltjes in huis hebt, ben ik je man! Als ik je nog niet goed ken, ben ik wel een beetje verlegen. Als ik je eenmaal goed ken, kom ik zelf naar je toe om knuffels en aaitjes te halen. Ik geniet dan van de aandacht en knuffels. En dan ga ik lekker hard liggen prrr-en, leuk hè?

LET OP: Af en toe kan ik ineens schrikachtig of bang reageren. Ik houd namelijk niet van onverwachte bewegingen of harde geluiden. Dus als jij te snel om mij afloopt, ga ik er in eerste instantie vandoor. Maar als jij dan rustig blijft wachten, kom ik vanzelf weer naar je toe om aaitjes te halen en kopjes te geven. Houd je hier rekening mee?

Het liefst woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes. Kinderen houd ik niet van. Dus ik wil in een huisje zonder kinderen wonen. Daarom wil ik ook niet dat er oppas- of buurtkinderen in huis komen. Dat is iets om rekening mee te houden als je mij in huis neemt.

LET OP: Ik mag in mijn nieuwe huisje absoluut NIET als enige kat wonen. Daarom moet er één andere rustige, sociale kat wonen. Die net als ik graag vriendschap wil sluiten. Aan honden ben ik niet gewend. Dus er mogen geen honden in mijn nieuwe huisje wonen.

Een tuin is voor mij echt een must. Want ik ga dolgraag naar buiten. Wel moet het een veilige tuin zijn in een rustige buurt. Er moet namelijk geen risico zijn dat ik vanuit de tuin op een drukke straat terecht kan komen.

BELANGRIJK: Omdat ik in het verleden onzindelijk was moeten er 2 kattenbakken in mijn nieuwe huisje staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier alles over vertellen.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de omgeving van de Zwaagdijk in Zwaagdijk-Oost.

Ben jij dat geduldige baasje dat deze mooie man een heerlijk huisje wil geven? Dat rustig wacht tot ik zelf aaitjes kom halen? Dat een lief kattenvriendje voor mij heeft? En dat die oh zo belangrijke tuin heeft? Dan hoop ik dat je snel een keertje op de koffie komt! Ik kijk er naar uit! Prrr prrr van Sjors!

Sjors

01-10-2015