Smasher zoekt samen met Sprite een huis met tuin

“Ik ben een heel terughoudende kater”

Mijn naam is Smasher. En ik heet zo omdat ik er ‘smashing’ (geweldig dus!) uitzie met mijn mooie zwarte vacht met een ietsepietsie wit.

Al geruime liep ik rond op de vindplaats. Ik zwierf daar met een grote groep katten. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij gevangen en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar heb ik poes Sprite ontmoet, die op dezelfde vindplaats liep als ik. Nu mag ik samen met Sprite op zoek naar een fijn huisje, leuk hè?

Mijn karakter is bang en heel terughoudend. Als ik je zie, blijf ik rustig in mijn mandje liggen. Mijn verzorgers kunnen mij met een veertje aaien. Eerst vond ik dat wel eng, maar daarnaook leuk. En dat is al heel wat voor mij. In mijn korte leventje heb ik tenslotte meer katten dan mensen gezien. Aan mensen moet ik dus best wel wennen.

BELANGRIJK: Een rustig huisje met een of twee ervaren, rustige baasjes lijkt me ideaal. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn bange en heel terughoudende karakter. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Kinderen vind ik niet leuk, dus een huisje zonder kinderen is ideaal voor mij. Waarschijnlijk zal ik in het begin een terugslag in mijn gedrag krijgen. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

Eén of meer sociale katten mogen er best wel in mijn nieuwe huisje wonen. Aan het samenleven met veel katten ben ik gewend. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden.

Graag wil ik naar een huisje met een fijne tuin. Buiten zijn zit nou eenmaal in mijn bloed.
Nou ben ik niet gewend ben om in een huisje te wonen. Daarom is het belangrijk dat je me de eerste tijd goed aan het huis laat wennen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis haalt?

Met lekkere hapjes, zoals gekookte kipfilet en liquid snack, kan je mij echt paaien. Dat kan dan ook goed gebruikt worden in mijn socialisatieproces.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Zuidervaart in Zuidschermer.

Ben jij het rustige kattenbaasje, dat mij een fijn leventje wil bezorgen? Een baasje dat het niet erg vindt te wachten tot ik mijn terughoudendheid overwonnen heb? En heb je dan ook nog die heerlijke tuin voor mij en Sprite? Kom dan gauw een keertje naar mij kijken! Houd je er rekening mee dat ik heel terughoudend overkom als je mij ziet? Hopelijk tot gauw! Pootje van Smasher. (En natuurlijk ook van Sprite!).

Smasher

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2020
Opname
10-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Smasher

Smasher

Smasher in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Slushy
Snuffie     >