Smokey zoekt samen met Levi een bovenwoning met afgesloten balkon of een huis met afgesloten tuin

“Ik ben een aanhankelijke speelse schootkat”

Hoi! Mijn naam is Smokey. Als je naar mijn vacht kijkt snap je waarom ik zo heet. Ze noemen de kleur blauw/grijs. Maar ik vind het meer een smokey kleur. Vind je ook niet? Heel trots ben ik op mijn vacht. Als je bij me komt kijken laat ik je zien hoe mooi deze is.

Mijn baasje bracht mij en mijn broertje Levi naar Stichting Zwerfdier. Hij kon niet meer voor ons zorgen. Dit was voor ons allemaal heel verdrietig. Maar gelukkig was ik snel gewend. Nu mag ik op zoek naar een nieuw huisje. Samen met mijn broertje. Daar heb ik heel veel zin in!

Mijn karakter is rustig, aanhankelijk en nieuwsgierig. Dol ben ik op aandacht! Graag kom ik een knuffeltje bij je halen. Op je schoot zitten vind ik heel gezellig. Dat doe ik dan ook graag en veel. Kortom, ik ben een échte knuffelkat!

Spelen vind ik erg leuk. Ik kan heel goed zelf spelen hoor. Of samen met mijn broertje Levi. Maar met jou samen spelen vind ik nóg leuker. Verenstokjes vind ik erg interessant. Ook vind ik het geweldig als je een balletje weggooit. Daar hol ik hard achteraan. Lachen joh!

Graag woon ik in een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kinderen vind ik niet leuk. Daarmee wil ik niet samenwonen. Levi en ik willen samen naar een huisje toe. Want wij zijn dol op elkaar! Lief hè? Daarom mogen wij dan ook NIET uit elkaar gehaald worden. Er mogen geen andere katten wonen.

BELANGRIJK: Vachtverzorging. Als je naar mijn foto kijkt zie je dat ik een dikke vacht heb. Mijn vacht heeft veel vachtverzorging nodig. Je kunt dit zelf doen. Maar je kunt het ook door een kattentrimmer laten doen. Ook is mijn gezondheid een punt van aandacht. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP: Ik gebruik stenen bakjes voor mijn water, brokjes en natvoer. Dit moet ik altijd blijven gebruiken. Ik mag dus géén plastic bakjes! Daarvan krijg ik irritatie op mijn huid. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Kastanjestraat in Schagen.

Heb jij een fijne schoot waarop ik mag zitten? En vind jij het leuk om balletjes weg te gooien? Waar ik achteraan kan hollen? Dan ben ik de perfecte huisgenoot voor jou. Samen met mijn broertje Levi natuurlijk. Kom je snel kennis maken? Tot gauw! Knuffeltje van Smokey. (En van Levi!).

Smokey

Geslacht
kater
Geboren
11-06-2023
Opname
06-03-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Smokey

Smokey

Smokey

Smokey in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Sirana
Stip     >