Snoepey zoekt een rustig huisje.

Vind je het leuk om kennis te maken met een lief schildpadpoesje? Hier vertel ik, Snoepey alles over mijzelf.

Heel mijn leven woonde ik tevreden samen met mijn baasje en een andere poes. Totdat mijn baasje niet meer voor ons kon zorgen en wij naar Zwerfdier mochten verhuizen. Mijn huisgenootje liet zich makkelijk pakken. Bij mij was dat lastiger. Ik moest met de vangkooi gevangen worden. Bij binnenkomst was ik van slag maar ik liet mij wel meteen aaien.

Nu woon ik hier alweer een tijdje en ben ik goed gewend. Aandacht van mensen vind ik erg fijn. Van aaien en knuffelen krijg ik geen genoeg. Vaak lik ik de handen waarmee ik geaaid word. In mijn vorige huisje was ik nogal op mijzelf. Teveel drukte om mij heen vond ik niet prettig. Als er visite kwam, verstopte ik mij. Daarom is het verstandig voor mij om in een rustig huisje te wonen, zonder kinderen. Want die ben ik niet gewend.

Altijd heb ik samen gewoond met een andere poes. Dit ging prima samen maar ik was niet close met haar. Daarom kan ik goed samen met een andere sociale en rustige poes. Maar ik kan ook heel goed alleen geplaatst worden. In mijn vorige huisje kwam ik graag buiten. Maar een balkon is goed genoeg voor mij.

Toen de dierenarts mij nakeek, constateerde zij een vergrote schildklier. Inmiddels ben ik daaraan geopereerd. De mensen van Zwerfdier kunnen je daar meer over vertellen. Ik ben dol op eten. Blikvoer vind ik heerlijk.

Vind je het leuk om mij beter te leren kennen? Dat kan. Kom dan maar snel een keertje bij mij op bezoek. Dan vertel ik je meer over mijzelf. Tot snel! Snoepey.

Snoepey   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
10-04-2005
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Snoepey
<     Sam