Snoettie zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon

De kleur van mijn vacht is heel bijzonder. Mijn kopje is zwart-wit. Maar de kleur van mijn lijfje heeft een roodbruine gloed. En dan mijn ogen. Die zijn zo groot dat het lijkt alsof ik altijd verbaasd kijk. Maar dat is niet zo hoor. Die look hoort gewoon bij mij!

Voor de derde keer zoek ik een huisje. Mijn eerste baasje en ik hadden een goed leven samen. Tot mijn grote verdriet kon hij niet meer voor mij zorgen. De buurvrouw heeft mij toen naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hierna ben ik geplaatst in een huisje. Korte tijd na mijn plaatsing, ben ik ontsnapt. Vier weken lang heb ik buiten gezworven, dichtbij het huis waar ik woonde. Dit was een vreselijke ervaring voor mij. Uiteindelijk ben ik gevangen en teruggebracht naar Zwerfdier.

Bij binnenkomst was ik direct heel ontspannen. Ik deed alsof er niks gebeurd was. Ik liet mij door iedereen vertroetelen. Na al die tijd was ik natuurlijk uitgehongerd. Het eten, vooral het blikvoer, laat ik mij goed smaken! Het is belangrijk dat ik in mijn nieuwe huisje naast brokjes, ook blikvoer krijg. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Na mijn eerste verblijf bij Zwerfdier ben ik nagekeken door de dierenarts. Zij zag dat ik gezond was. Maar ik moest wel naar de tandarts voor een gebitsreiniging. Ook moest ik naar de pedicure voor het knippen van mijn nagels. Toen dat allemaal gebeurd was, was ik tiptop in orde.

Ik ben de lieveling van vele verzorgers. Mijn karakter is lief, aanhankelijk en rustig. Ik ben een echte knuffelkat. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen. Als mijn verzorgers de kamer inkomen, sta ik klaar in de hoop om knuffeltjes te krijgen. Als ik geknuffeld word, kwijl ik soms van genot. Op schoot liggen vind ik het fijnste dat er is! Leuk hè? Weet je wat ook zo leuk is? Dat ik nog speels ben. Graag leef ik mij uit met een speeltje of een verenstokje. En dat op mijn leeftijd!

*** BELANGRIJK***: Als ik in een nieuw huisje ga wonen, zal ik in het begin van slag zijn. Dan kan ik schuw gedrag vertonen. Het kan een tijd duren voordat ik gewend ben aan een nieuw huis en aan nieuwe mensen. Het is heel belangrijk dat ik niet geforceerd word. Graag wil ik dan met liefde, geduld en rust benaderd worden. Zodat ik in alle rust op mijn tempo kan wennen. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

** BELANGRIJK **: Op mijn kattenbak moet een kap. Als er geen kap op zit, doe ik mijn behoeftes buiten de bak.

** BELANGRIJK **: De mensen van Zwerfdier willen niet meer dat ik op straat loop. Daarom zoek ik een bovenwoning met goed afgesloten balkon. Of een huis met goed afgesloten tuin. Mijn nieuwe baasjes moeten zorgen dat ik niet ontsnap. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Ik zoek een gezellig huisje waar ik veel aandacht krijg. Een gezin met oudere kinderen vanaf ca. 16 jaar, is geschikt voor mij. Een echtpaar of een baasje alleen kan natuurlijk ook. Zolang ik maar genoeg aandacht krijg. Kleine kinderen vind ik te druk. Daar wil ik niet mee samenwonen. Andere sociale katten ben ik gewend. Honden ben ik niet gewend. Een veilig huisje waar ik niet op straat kan lopen, is heel belangrijk voor mij.

Ben jij op zoek naar een aanhankelijke kat die het fijn vindt om bij jou op schoot te zitten? Heb jij een veilig huisje én genoeg tijd voor mij? En, houd jij er rekening mee dat ik in het begin dat ik bij jou woon, schuw kan zijn? Dan wil ik heel graag voor altijd bij jou komen wonen. Bel je mij snel? Knuffel van Snoettie.

Snoettie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
15-05-2005
Opname
01-08-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Snoettie

Snoettie
<     Snoepy
Suzy     >