Snoettie zoekt een huis met tuin

De kleur van mijn vacht is heel bijzonder. Mijn kopje is zwart-wit. Maar de kleur van mijn lijfje heeft een roodbruine gloed. En dan mijn ogen. Die zijn zo groot dat het lijkt alsof ik altijd verbaasd kijk. Maar dat is niet zo hoor. Die look hoort gewoon bij mij!

Mijn baasje en ik hadden een goed leven samen. Helaas kon mijn baasje niet meer voor mij zorgen. Dit was heel verdrietig voor ons allebei. De buurvrouw heeft mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Vanuit hier mag ik een nieuw huisje zoeken. Hopelijk word ik daar nét zo gelukkig!

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier, was ik een beetje van slag. De dierenarts zag dat ik gezond was. Maar ik moest wel naar de tandarts voor een gebitsreiniging. Ook moest ik naar de pedicure voor het knippen van mijn nagels. Nu dit allemaal is gebeurd, ben ik tiptop in orde.

Inmiddels ben ik goed gewend en ben ik de lieveling van vele verzorgers. Mijn karakter is lief, aanhankelijk en rustig. Ik ben een echte knuffelkat. Heerlijk vind ik het om aandacht te krijgen. Als mijn verzorgers de kamer inkomen, sta ik klaar in de hoop om knuffeltjes te krijgen. Als ik geknuffeld word, kwijl ik soms van genot. Op schoot liggen vind ik het fijnste dat er is! Leuk hè?

Ik zoek een gezellig huisje waar ik veel aandacht krijg. Een gezin met oudere kinderen vanaf ca. 16 jaar, is geschikt voor mij. Een echtpaar of een baasje alleen kan natuurlijk ook. Zolang ik maar genoeg aandacht krijg. Kleine kinderen vind ik te druk. Daar wil ik niet mee samenwonen. Andere sociale katten ben ik gewend. Honden ben ik niet gewend. In mijn vorige huisje kwam ik graag in de tuin. Daarom wil ik in mijn nieuwe huisje ook graag een tuintje.

Ben jij op zoek naar een aanhankelijke kat die het fijn vindt om bij jou op schoot te zitten? Heb jij een fijne tuin én genoeg tijd voor mij? Dan wil ik heel graag bij jou komen wonen. Bel je mij snel? Knuffel van Snoettie.

Snoettie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
15-05-2005
Opname
08-05-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Snoettie

Snoettie

Snoettie
<     Shanti
Snuggy     >