Snuffie zoekt samen met Wittie een huis met tuin

“Ik ben een terughoudende poes”

Hoi, mijn naam is Snuffie. Met mijn mooie cyperse vacht en bolle toet, val je vast direct voor mij. Zal ik je mijn verhaal vertellen?

Samen met poes Wittie woonde ik een huisje. Maar mijn baasjes gingen in Spanje wonen. Zo’n grote verhuizing zag ik helemaal niet zitten. Dus zij besloten dat het beter was als Wittie en ik in Nederland bleven. Daarom wonen we nu bij Stichting Zwerfdier tot we een nieuw huisje vinden.

Mijn karakter is verlegen en terughoudend. Ik vind aaien fijn. Maar soms blaas ik ineens tijdens het aaien. Misschien raak je dan net een gevoelig plekje van me. Als ik je zie, wacht ik rustig even in mijn mandje af. Omdat ik best wel verlegen ben, kijk ik eerst de kat uit de boom.

BELANGRIJK: Graag wil ik naar een rustig huisje met een of twee rustige baasjes. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn verlegen en terughoudende karakter. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Maar bij een gezin met jongeren vanaf 16 jaar wil ik wel wonen. Wel moeten zij dan weten hoe zij met een verlegen poes om moeten gaan. Waarschijnlijk zal ik in het begin een lichte terugslag in mijn gedrag krijgen. Houd je hier goed rekening mee als je mij in huis haalt?

In mijn nieuwe huisje mogen, behalve Wittie natuurlijk, geen andere katten wonen. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden.

Het huisje waar ik naar toe ga, moet wel een tuin hebben. Het is heerlijk om naar buiten te gaan. Wel komt af en toe de jager in mij boven. Soms ben ik zo trots op mijn prooi dat ik het kom laten zien. Dat is misschien niet leuk, maar jagen zit nou eenmaal in mijn karakter.

BELANGRIJK: Je moet mij niet aaien over mijn buik of onderrug. Dat vind ik helemaal niet fijn. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat mij een gelukkig leventje wil bezorgen? Een baasje dat het niet erg vindt dat hij wat langer moet wachten tot ik mijn terughoudendheid overwonnen heb? En heb je een huisje met een fijne tuin voor mij en Wittie? Kom ons dan snel bewonderen. Houd je er rekening mee dat ik terughoudend overkom als je naar me komt kijken? Ik hoop je gauw te zien! Pootje van Snuffie. (En natuurlijk ook van Wittie!).

Snuffie

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2013
Opname
19-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Snuffie

Snuffie

Snuffie

Snuffie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Smasher
Sprite     >