Soesie wil graag met Shiffy naar een huisje

Hallo allemaal, ik ben Soesie en ik ben verknocht aan mijn zusje Shiffy. Daarom zoeken wij samen een huisje waar wij heel gelukkig mogen worden.

Samen met Shiffy liep ik hongerig door een woonwijk. Buurtbewoners vonden dat ik er mager uitzag en hebben de dierenambulance gebeld. Toen heb ik korte tijd met een wie-ben-ik-bandje om gelopen. Hierop kwam geen reactie waarna ik naar Zwerfdier ben gebracht. Bij binnenkomst was ik heel sociaal tegen de mensen. Het nakijken liet ik goed toe.

Ik was heel blij dat ik herenigd werd met mijn zusje Shiffy. We lagen meteen samen in een mandje en begonnen elkaar te wassen. Dat doen wij regelmatig omdat wij elkaar zo lief vinden. Mijn karakter is lief, zachtaardig en aanhankelijk. Dol ben ik op aandacht en knuffels. Als er mensen in de kamer komen, wil ik meteen bij ze op schoot. Heerlijk vind ik dat.

De dierenarts zegt dat ik gezond ben. Wel heb ik een gaatje in mijn hoektand linksonder dat soms wat gevoelig kan zijn. Maar zolang ik daar geen last van heb, hoeft daar niks aan gedaan worden.

Samen met Shiffy fantaseer ik over een huisje. Wij zoeken een rustig huisje, zonder kinderen en zonder andere dieren. Die vinden wij allemaal te druk. Een tuintje waar wij lekker naar buiten kunnen, vinden wij fijn. Verder zijn wij dol op aandacht. Dus het is fijn als baasjes de tijd hebben om ons genoeg aandacht te geven.

Ben jij op zoek naar twee lieve aanhankelijk poezen? En heb jij een huis met tuin, geen kinderen of andere dieren? Dan zijn wij misschien wel geknipt voor jou! Kom je binnenkort eens langs? Tot gauw! Liefs van Soesie (en Shiffy natuurlijk).

Soesie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-02-2010
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Soesie

Soesie
<     Shiffy
Thommy     >