Solar wil samen met Poetje en Patje naar een huisje

Kom ik uit Turkije of uit Rotterdam of toch uit Alkmaar? Niemand weet dat, het is een raadsel. Wat ik wel weet is dat ik met mijn vriendjes Poetje en Patje naar een huisje mag. Leuk hè?

Graag vertel ik mijn bijzondere verhaal. Ik ben gevonden in een container met verwarmingsmaterialen met eindbestemming Alkmaar. Deze kwam oorspronkelijk uit Turkije maar in Rotterdam is deze waarschijnlijk opengezet om te luchten. Waar ik in de container ben gesprongen is onbekend. Zelf weet ik dat ook niet meer. Wat ik wel weet is dat ik nu in Alkmaar woon en mij happy voel.

Toen ik bij Zwerfdier kwam was ik ontzettend van slag. Door alle gebeurtenissen was ik niet benaderbaar voor mensen. Blazend en bang zat ik in een hoekje van de kooi. Door de geduldige inzet van mijn verzorgers, begon ik heel voorzichtig met spelen. Na mijn castratie ging het knopje om bij mij. De mensen konden mij knuffelen! Daar genoot ik enorm van.

Nu loop ik los in de kamer. Al snel sloot ik vriendschap met Poetje. Wij zijn dol op elkaar. Wij slapen in hetzelfde mandje en spelen met elkaar. Wij zijn onafscheidelijk. Poetje houdt veel van zijn broertje Patje en daarom hebben de mensen besloten dat wij met z’n drieën naar een huisje mogen.

Als mensen op mij af komen, reageer ik vaak door naar ze te blazen. Maar dat stelt weinig voor want als je mij rustig benadert, laat ik heerlijk met mij kroelen. Graag zit ik bij de mensen op schoot. Soms als de mensen een andere kat aandacht geven, word ik een beetje jaloers. Dan kom ik er snel bij om ook geknuffeld te worden. Dat doe ik door een pootje op je arm te leggen. Maar soms doe ik dat door te bijten in je armen of handen. Dat doe ik zachtjes maar het is wel goed om hier serieus rekening mee te houden. Daarom kan ik ook niet bij kinderen geplaatst worden.

Graag kom ik buiten, om te spelen of te genieten van het zonnetje. Een tuin is dan ook belangrijk voor mij. Dit moet wel een goed afgesloten tuin zijn. Houd je daar rekening mee als je ons in huis haalt?

Wil jij mij en twee broers een fijn huisje bieden? Heb jij geen kinderen maar wel een fijne afgesloten tuin? Dan zijn wij misschien wel hét trio dat jouw huishouden compleet kan maken. Tot snel! Groetjes van Solar (en Poetje en Patje natuurlijk).

Solar

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2018
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Solar

Solar

Solar in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Sjors
Tikus     >