Solar heeft veel ruimte nodig in en om het huis

Ben ik een Rotterdams of Turks katertje? Niemand weet dat, het is een raadsel. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees maar snel verder!

Ik ben gevonden in een container met verwarmingsmaterialen met eindbestemming Alkmaar. Deze kwam oorspronkelijk uit Turkije maar in Rotterdam is deze waarschijnlijk opengezet om te luchten. Waar ik in de container ben gesprongen is onbekend. Zelf weet ik dat ook niet meer. Wat ik wel weet is dat ik nu in Alkmaar woon en mij happy voel.

Toen ik bij Zwerfdier kwam was ik ontzettend van slag. Ik was niet benaderbaar voor mensen. Door de geduldige inzet van mijn verzorgers, begon ik heel voorzichtig met spelen. Na mijn castratie ging het knopje om. De mensen konden mij knuffelen! Daar genoot ik enorm van. Toen ben ik geplaatst in een huisje bij een andere kat. Heel graag wilde ik contact maken met haar. Maar dit deed ik zo onbesuisd dat de andere kat bang werd van mij. Ik woon nu weer bij Zwerfdier. In het grote adoptieverblijf waar ik heerlijk de ruimte heb. Vanuit hier mag ik een nieuw huisje zoeken, zonder andere katten.

Mijn karakter is lief, ondernemend en speels. Ik ben een echte doerak en ken totaal geen gevaar. Vaak haal ik de gekste capriolen uit. Het is handig als mijn toekomstige baasje een gezonde dosis humor heeft. De inboedel in huis moet katbestendig zijn, want ik wil alles onderzoeken en ben behoorlijk hyper actief. Ik ben dus geen kat die geschikt is voor mensen die zuinig zijn op hun meubilair en spulletjes in huis. Wil je hier serieus rekening mee houden als je mij in huis neemt?

Als mensen de kamer in komen, loop ik op ze af voor aandacht. Graag lig ik op schoot. Ik mag niet te lang geaaid worden, dan kan ik uithalen. Het is goed hier serieus rekening mee te houden. Daarom kan ik ook niet bij kinderen geplaatst worden.

BELANGRIJK: Ik kan heel heftig spelen, dit heet spelagressie. De mensen bij Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

BELANGRIJK: Omdat ik veel ruimte nodig heb, zoek ik een huis met een tuin. Het liefst een vrijstaande woning of boerderij. Dus géén rijtjeshuis in een woonwijk. Als ik in een boerderij geplaatst word, wil ik daar een gewone huiskat zijn. Een kat die binnen mag wonen, en die de verzorging krijgt als een gewone huiskat. Het is belangrijk dat mijn baasje veel thuis is, want ik heb veel aandacht nodig.

Heb jij veel humor en ben jij makkelijk in huis? Houd jij rekening met mijn onbesuisde karakter? Heb jij geen kinderen maar wel lekker veel ruimte in en om het huis? Dan ben ik misschien wel dé kat die jouw huishouden kan opvrolijken. Toedeloe! Zwaaitjes van Solar.

PS: “Tot ik een nieuw huisje heb gevonden, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen”.

Solar

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2018
Opname
28-08-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Solar

Solar

Solar

Solar in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Sisi
Teaser     >