Solar wil graag een huisje met afgesloten tuin

Ben ik een Rotterdams of Turks katertje? Niemand weet dat, het is een raadsel. Benieuwd naar mijn verhaal? Lees maar snel verder!

Ik ben gevonden in een container met verwarmingsmaterialen met eindbestemming Alkmaar. Deze kwam oorspronkelijk uit Turkije maar in Rotterdam is deze waarschijnlijk opengezet om te luchten. Waar ik in de container ben gesprongen is onbekend. Zelf weet ik dat ook niet meer. Wat ik wel weet is dat ik nu in Alkmaar woon en mij happy voel.

Toen ik bij Zwerfdier kwam was ik ontzettend van slag. Ik was niet benaderbaar voor mensen. Door de geduldige inzet van mijn verzorgers, begon ik heel voorzichtig met spelen. Na mijn castratie ging het knopje om. De mensen konden mij knuffelen! Daar genoot ik enorm van.

Toen ben ik geplaatst in een huisje bij een andere kat. Heel graag wilde ik contact maken met haar. Maar dit deed ik zo onbesuisd dat de andere kat bang werd van mij. Ik woon nu weer bij Zwerfdier en mag een nieuw huisje zoeken. Zonder andere katten.

Mijn karakter is lief, ondernemend en speels. Ik ben echt een doerak. Vaak haal ik de gekste capriolen uit. Het is handig als mijn toekomstige baasje een gezonde dosis humor heeft. De inboedel in huis moet wel katbestendig zijn, want ik wil alles onderzoeken en ben behoorlijk hyper actief. Ik ben dus geen kat die geschikt is voor mensen die zuinig zijn op hun meubilair en spulletjes in huis. Wil je hier serieus rekening mee houden? Ik kan heel heftig spelen, dit heet spelagressie. De mensen bij Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

Als mensen de kamer in komen, loop ik op ze af voor aandacht. Graag lig ik op schoot. Ik mag niet te lang geaaid worden, dan kan ik uithalen. Het is goed hier serieus rekening mee te houden. Daarom kan ik ook niet bij kinderen geplaatst worden.

Graag kom ik buiten, om te spelen of te genieten van het zonnetje. Een tuin is dan ook belangrijk voor mij. Dit moet dan wel een goed afgesloten tuin zijn. Want de kans is groot dat ik elders op zoek ga naar avontuur. Houd je daar serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Het is belangrijk dat mijn baasje veel thuis is, want ik heb veel aandacht nodig.

Heb jij veel humor en ben jij makkelijk in huis? Heb jij geen kinderen maar wel een goed afgesloten tuin? Dan ben ik misschien wel dé kat die jouw huishouden op kan vrolijken. Toedeloe! Zwaaitjes van Solar.

PS: "Tot ik een nieuw huisje heb gevonden, mag ik in het grote adoptieverblijf wonen".

Solar

Geslacht
Kater
Geboren
01-10-2018
Opname
28-08-2019
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Solar

Solar

Solar

Solar in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Sisi
Yippe     >