Stip zoekt samen met Kovu een huis met een grote tuin of erf

“Ik ben een verlegen kater”

Mijn naam is Stip. Eigenlijk heb ik meer vlekjes dan stippeltjes. Dus waarom ik Stip genoemd ben, geen idee. Maar origineel bedacht is het wel!

Mijn moeder Sunny liep al een tijdje rond op de vindplaats. Maar omdat ze naast mij nog 2 kittens had, moest zij zo snel mogelijk worden gevangen. Toen zijn we met ons allen bij Stichting Zwerfdier komen wonen. Bij Zwerfdier heb ik kater Kovu ontmoet. Het klikte meteen tussen ons. We zijn dan ook samen naar een huisje gegaan. Maar omdat we erg schuw bleven zijn we teruggebracht naar Zwerfdier. Nu mogen we weer opnieuw proberen een huisje te vinden, leuk hè?

Mijn karakter is verlegen en terughoudend. Gelukkig heb ik Kovu. Samen met hem voel ik mij veel fijner dan alleen. Spelen vinden we heel leuk. Dus het zou fijn zijn als je wat leuke speeltjes voor ons hebt! Aaien vind ik nog niet leuk. Het is onduidelijk of ik ooit aaibaar zal worden. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik wil naar een huisje met een of twee rustige baasjes. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasjes rekening houden met mijn verlegen en terughoudende karakter. Dat ze mij rustig benaderen. En dat zij ervaring hebben met katten zoals ik. Dat ik tijd krijg om mij op mijn gemak te gaan voelen. Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik naar een huisje zonder kinderen. In het begin zal ik een behoorlijke terugslag in mijn gedrag krijgen. Die kan best wel lang duren. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Een huis met een grote tuin is belangrijk voor mij. Of een boerderij, dat lijkt me ook heel leuk. Hoe meer ruimte, hoe fijner ik het vind. Als ik maar naar buiten kan, samen met Kovu, dan ben ik een gelukkige kater.

BELANGRIJK: In mijn nieuwe huisje moet minimaal één andere sociale kat wonen. Deze kat moet wel aan andere katten gewend zijn. Maar er mogen ook meerdere katten wonen, hoor. Het is belangrijk dat ik in mijn nieuwe huisje niet alléén met Kovu woon. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van Geestmerambacht bij Koedijk of in de buurt van de Hoogegeest in Akersloot.

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat mij gelukkig wil maken? Dat heel veel geduld heeft ook al duurt het lang voor ik mijn terughoudendheid overwonnen heb? Heb jij een of meer kattenvriendjes voor me? We zijn niet veeleisend hoor, maar als je dan ook nog een fijne grote tuin hebt, kom ons dan snel bewonderen. Houd je er rekening mee dat we eerst de kat uit de boom kijken als je naar ons komt kijken? Hopelijk tot gauw! Pootje van Stip. (En natuurlijk ook van Kovu!).

Stip

Geslacht
Kater
Geboren
15-05-2021
Opname
27-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Stip

Stip

Stip

Stip

Stip

Stip in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Sirana
Storm     >