Stitch zoekt een bovenwoning met balkon

“Ik ben een aanhankelijke knuffelkater”

Met mijn zachtaardige karakter en mijn mooie vacht, wind ik iedereen om mijn pootjes. Mijn postuur is fors. Er is dan ook veel om van te houden!

Lange tijd woonde ik tevreden in mijn huisje. De laatste maanden plaste ik veel. Ook deed ik onaardig tegen de andere katten in huis. Dit was voor iedereen geen fijne situatie. Daarom ben ik afgestaan en naar Stichting Zwerfdier gebracht. Nu mag ik een nieuw passend huisje zoeken.

Mijn karakter is lief, makkelijk en aanhankelijk. De mensen vinden mij een echte knuffelkat. Als iemand de kamer binnen komt, loop ik er enthousiast heen voor aandacht en knuffels. Dan flank ik langs de benen en kronkel erop los. Knuffelen is dan ook het liefste dat ik doe!

Graag wil ik wonen op een bovenwoning met balkon. Dat balkon is belangrijk voor mij omdat ik graag een frisse neus haal. Het is fijn als het balkon afgesloten is. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover inlichten.

In mijn huisje wil ik het enige dier zijn. Zodat ik geen stress ondervind van andere katten. Met kleine kinderen wil ik niet samenwonen. Maar met een jong volwassene vanaf circa 18 jaar, kan ik goed samenwonen. Aandacht is belangrijk voor mij. Daarom wil ik graag dat mijn baasjes parttime werken. Zodat ik genoeg aandacht krijg. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis haalt?

BELANGRIJK: Graag wil ik twee kattenbakken in mijn nieuwe huisje. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover informeren.

Woon jij op een bovenwoning met balkon? En, ben jij op zoek naar een woest aantrekkelijke en aanhankelijke knuffelkat? Pak dan snel de telefoon en maak een afspraak met mij. Als jij langskomt, zal ik je van harte verwelkomen met knuffeltjes. Leuk hè? Kopje van Stitch.

Stitch   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
17-09-2012
Opname
23-10-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Stitch

Stitch

Stitch
<     Stip
Sunny     >