Storm zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een vrolijke gezellige kater”

Hoi allemaal, hier is Storm. Ik hoop als een wervelwind jouw leven binnen te stormen. Daarom heet ik zo. Leuk hè?

Mijn baasje bracht mij naar Stichting Zwerfdier omdat ik in huis plaste. Dit werd veroorzaakt door stress vanwege gezinsuitbreiding. Bij Zwerfdier ben ik volkomen zindelijk. Hier doe ik alles keurig netjes op de kattenbak. Nu mag ik op zoek naar een heerlijk huisje helemaal voor mijzelf alleen. Fijn hè?

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Ook ben ik gezellig en vrolijk. Ik ga graag mijn eigen gang. Als ik aandacht wil kom ik lekker bij je liggen, maar meestal niet op je schoot. Oppakken houd ik niet van. Het is niet zeker of ik dat ooit leuk zal vinden. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Het liefst woon ik bij 1 of 2 rustige volwassenen die vaak thuis zijn. Die mij niet veel alleen laten. Daarom wil ik graag dat jij parttime werkt. Het is belangrijk dat ik in een huisje woon waar weinig grote veranderingen plaatsvinden. Die hebben namelijk veel invloed op mij. Regelmaat en weten waar ik aan toe ben, is dan ook belangrijk voor mij. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Kinderen vind ik niet leuk. Daarom wil ik in een huisje zonder kinderen wonen. Andere dieren houd ik niet van. Laat mij maar fijn als enige kat in een huisje wonen. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Want ik scharrel heel graag lekker door de tuin.

BELANGRIJK: Vanwege mijn blaas moet ik blaasbrokken eten. Daarnaast wil ik ook graag natvoer eten. Daar ben ik dol op. Omdat ik onzindelijk ben geweest moeten er in mijn nieuwe huisje wel 2 kattenbakken staan. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover goed voorlichten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Anemonenlaan in Hoogkarspel.

Ben jij het rustige baasje dat graag een frisse wind wil laten waaien in zijn huis? Dat veel thuis is? En dat een fijne tuin heeft zodat ik vaak naar buiten kan? Dan hoop ik dat je snel eens aan komt waaien! Pootje van Storm!

Storm

Geslacht
Kater
Geboren
06-03-2018
Opname
06-08-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Storm

Storm

Storm in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Stip
Sushi     >