Sunny zoekt een huis met een tuin samen met poes Raven bij ervaren baasjes

“Ik ben een terughoudende poes”

“Sunny, yesterday my life was filled with rain”. Ken je dat liedje nog van vroeger? Wat mij betreft zijn mijn regenachtige dagen voorbij. Ik ben klaar voor alle dagen zon!

Langere tijd liep ik te zwerven. Nadat ik kittens had gekregen werd besloten mij van de straat te halen. Samen met hen ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier heb ik mijn kinderen groot kunnen brengen.

Mijn karakter is terughoudend maar wel nieuwsgierig. Mensen vind ik nog spannend. Als zij mij willen benaderen, reageer ik terughoudend. In het begin liet ik mij niet aaien. Inmiddels laat ik mij aaien door mensen die ik vertrouw. Stiekem geniet ik daar ook van. Liquid Snack vind ik erg lekker. Als je dat op je vinger doet, lik ik dat er af. Dit kun je goed gebruiken om mij verder te socialiseren.

In de kraamkamer heb ik kennisgemaakt met moederpoes Raven. We hadden meteen een klik. Uren hebben we gebabbeld over de opvoeding van onze kinderen. Omdat we het zo goed met elkaar kunnen vinden wil ik graag met Raven samen in een huisje wonen.

Graag zoek ik een rustig huisje bij één of twee baasjes met ervaring en geduld. Baasjes die accepteren dat het een tijd kan duren voordat ik ze vertrouw. Daarom is het belangrijk dat ik met rust en geduld benaderd word. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis haalt?

Een tuin is belangrijk voor mij, daarin kan ik lekker samen met Raven ravotten. Kinderen vind ik eng, daar wil ik dus niet mee samenwonen. Ik ben heel sociaal naar andere katten. Daarom kan ik goed met een andere sociale kat samenwonen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van het Geestmerambacht en de Diepmeerweg in Oudkarspel.

Gun jij mij een zonnige toekomst? En heb jij de tijd, geduld én de ervaring om met een terughoudende poes als ik om te gaan? Dan hoop ik dat jij mij, samen met Raven, een kans geeft. Houd je er dan wel rekening mee dat wij terughoudend overkomen als je naar ons komt kijken? Pootje van Sunny. (En van Raven natuurlijk!).

Sunny

Geslacht
Poes
Geboren
01-07-2018
Opname
04-07-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Sunny

Sunny

Sunny

Sunny

Sunny

Sunny in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Stip
Weronika     >