Sushi zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een gezellige vrolijke gezinskat”

Yaho (Japans voor hallo), mijn naam is Sushi. Ik zie er net zo leuk uit als die heerlijke Japanse hapjes. Daarom ben ik zo genoemd. Leuk hè?

Ik liep te zwerven op straat. Daar ben ik natuurlijk nog veel te jong voor. Daarom ben ik bij Stichting Zwerfdier komen wonen. Nu mag ik op zoek naar een fijn huisje. Daar verheug ik me nu al op!

Mijn karakter is gezellig en vrolijk. Ook ben ik lief en aanhankelijk. Ik ben echt dol op aandacht. Daar vraag ik om door kopjes tegen je benen aan te geven. Als je mij met een bezoek komt vereren, mag je mij meteen knuffelen. Dat vind ik heerlijk.

Omdat ik een echte gezinskat ben, wil ik graag naar een huisje met kinderen. Zij moeten dan wel aan katten gewend zijn. Zodat ze mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of als ik gewoon even geen zin heb in aandacht. Houd je daar serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

In mijn nieuwe huisje moet wel één andere sociale kat wonen. Dat vind ik gezellig. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden. Een tuin bij mijn nieuwe huisje wil ik dolgraag. Ik ga namelijk graag naar buiten.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Jupiterstraat in Alkmaar.

Wil jij deze vrolijkerd een heerlijk leventje geven met veel knuffels en aandacht? Heb jij een kattenvriendje voor mij? En een fijne tuin? Kom dan snel knuffelen met mij! Ik wacht op je. Kopje van Sushi!

Sushi   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-10-2021
Opname
24-07-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Sushi

Sushi
<     Storm
Zippo     >