Swiffer zoekt een huisje met een tuin

Komt mijn naam jou bekend voor? Dat klopt, want bijna iedereen heeft mij wel in huis. De vloerreiniger dan... Ik ben gewoon lieve poes Swiffer die een fijn huisje zoekt.

Lange tijd liep ik rond bij een psychiatrische instelling. Daar kwam ik regelmatig binnen en kreeg ik eten van de bewoners. Daar vond ik het wel gezellig. Maar er waren ook mensen die niet gecharmeerd waren van mijn aanwezigheid. Zij wilden mij weg hebben. De dierenambulance vond deze situatie gevaarlijk voor mij. Zij besloten mij naar Stichting Zwerfdier te brengen.

Bij binnenkomst was ik heel lief en nieuwsgierig. Ik had het meteen naar mijn zin. De mensen zagen dat ik een makkelijke poes ben. Heel makkelijk in de omgang naar mensen maar ook naar andere katten. Ik ga lekker mijn eigen gangetje. Als er iemand in de kamer komt, loop ik er altijd op af om aandacht te krijgen. Dan geef ik kopjes of flank langs de benen. Optillen vind ik niet fijn.

Nu denk ik na over de toekomst. Een huis met een tuin vind ik leuk. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom is het beter voor mij als ik als enige kat in een huisje woon. De mensen denken dat ik een leuke gezinskat ben. De kinderen moeten dan wel wat ouder zijn en gewend zijn om met katten om te gaan. Verder ben ik aanhankelijk en houd ik van gezelligheid om mij heen.

Denk jij na het lezen van mijn verhaaltje dat ik in jouw huishouden pas? Dan vind ik het leuk om binnenkort eens kennis met elkaar te maken. Misschien hebben wij een klik en wordt jouw huis ook mijn huis. Tot snel! Swiffer.

Swiffer   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-05-2007
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Swiffer

Swiffer
<     Solar