Teaser zoekt een huis met tuin

Samen met mijn broertjes ben ik van een boerderij verhuisd naar Stichting Zwerfdier. Ben je benieuwd hoe dat zit? Lees dan maar snel verder!

Mijn vinder ging wonen op een boerderij. Daar woonde een aantal ongecastreerde katten. Die zijn inmiddels gecastreerd en mogen daar blijven wonen. De jonge katten, waar ik er een van ben, konden daar niet blijven. Daarom zijn wij naar Zwerfdier gebracht. Hier zijn wij nagekeken door de dierenarts en gecastreerd. Ook worden wij hier verder gesocialiseerd. Nu mogen wij op zoek naar huisjes. Fijn voor ons hè?

In het begin was ik erg van slag. De mensen proberen mij met veel aandacht te socialiseren. Dat vind ik nog steeds heel eng. Als mensen mij benaderen, blaas ik. Ik heb dus veel tijd nodig om te socialiseren. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt? Ik hoop dat ik in de toekomst een ontspannen kater word zodat ik kan genieten van aandacht en spelen. Ik ben immers nog een jonge kat!

Graag zoek ik een huisje met een tuin. Kinderen ben ik niet gewend, die zijn te druk voor mij. Het is fijn als mijn baasje ervaring heeft met schuwe katten. Een baasje dat mij rustig en geduldig benadert. Iemand die mij veel tijd geeft om mij te laten wennen.

Het is fijn als ik samen kan wonen met een andere speelse kat. Dan kunnen wij leuk met elkaar spelen. Dat moet wel een sociale kat zijn, waar ik mij aan kan optrekken. Als ik als enige kat in een huisje woon, is het fijn als er regelmatig met mij gespeeld wordt. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar mij? Dat hoop ik wel. Want dan kan je mij beter leren kennen. Houd je er dan rekening mee dat ik schuw overkom? Tot gauw! Kopje van Teaser.

Teaser

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2019
Opname
19-02-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Teaser

Teaser

Teaser

Teaser in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Solar
Tenzie     >