Teriyaki zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelkat”

Teriyaki is een Japanse kooktechniek waarbij vlees en vis op een speciale manier worden gebakken. Je kunt je voorstellen dat ik dol ben op mijn naam. Want, mjam mjam, ik ben dól op vlees en vis!

Mijn baasjes stonden mij af omdat de dochter des huizes zwaar allergisch was. Met veel verdriet hebben zij de beslissing genomen mij naar Stichting Zwerfdier te brengen. Nu ben ik weer op zoek naar een gezellig huisje.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en zelfstandig. Mensen vind ik heel gezellig maar als ik alleen ben, vermaak ik mij ook prima. Ik ben een heerlijke knuffelkat en groot van stuk. Aandacht en aaitjes van mensen vind ik fijn. Heel graag lig ik op schoot. Maar LET OP: Als ik in een nieuw huisje woon, moet ik eerst wennen en ben ik terughoudend. Ook voor vreemde mensen die op visite komen. Maar als ik je dan eenmaal ken, ben ik een grote knuffelkat.

Graag wil ik een tuin bij mijn huisje. Want ik ben een echte buitenkat. Leuk vind ik het om te jagen. Daar moeten mijn nieuwe baasjes wel rekening mee houden. Hier bij Zwerfdier irriteer ik mij aan andere katten. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen.

Met kinderen ga ik lief om. Daarom kan ik in een nieuw huisje met kinderen wonen. Maar dan is het wel BELANGRIJK dat de kinderen al katten gewend zijn. Dat zij mij met rust laten als ik eet, drink, slaap of geen zin heb in aandacht. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Val jij als een blok voor mijn karakter en mijn lieve uitstraling? En ben jij misschien handig in de keuken om mij lekkere hapjes voor te schotelen? Misschien wel op de Teriyaki manier? Dan hoop ik je snel te zien. Want wie weet val ik ook als een blok voor jou! Kopje van Teriyaki.

Teriyaki   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2018
Opname
13-04-2022
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Teriyaki

Teriyaki

Teriyaki
<     Stip
Tony     >