Thom zoekt een rustig huisje.

Hallo lieve mensen. Mijn naam lijkt op die van een kater maar ik ben toch echt een poesje. Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen. Stichting Zwerfdier heeft mij opgenomen. Ik heb sinds begin maart 2018 problemen met mijn blaas. Daarom ging ik in huis naast de bak plassen. Inmiddels heb ik een dieet van blaasbrokjes. Die vind ik heel lekker en ik moet ze levenslang blijven eten. Nu plas ik weer gewoon in de kattenbak. De mensen vinden mij een lief poesje maar in het begin ben ik wat terughoudend. Kleine kinderen vind ik helemaal niet leuk. Mijn vacht is heel zacht, die heeft een mooie cyperse schildpadtekening met rode vlekjes. Verder heb ik een wit befje en een witte kin.

In mei 2018 ben ik naar een huisje vertrokken. Maar het klikte niet met mijn nieuwe baasje. Daarom ben ik teruggebracht naar de stichting. In het begin moest ik nogal wennen. Maar inmiddels ben ik tot rust gekomen en durf ik helemaal mijzelf te zijn. Ik geniet van mijn favoriete ligplekjes, zoals in de krabpaal of buiten op een plankje. In de kamer loop ik los met een andere kat. Dat gaat goed omdat wij allebei onze eigen gang gaan. Daarom denken de mensen dat ik zowel goed alleen als bij een andere rustige sociale kat kan wonen.

Ik kom niet graag op schoot. Je mag mij wel aanhalen, dat vind ik leuk. Kopjes geven vind ik ook leuk. Maar op een ander moment heb ik daar helemaal geen zin in en dan loop ik weg. Soms ben ik heel stil, dan wil ik met rust worden gelaten. Mijn karakter is lief, rustig en onafhankelijk. Ik vind het fijn om gezellig in huis te zijn maar ook heerlijk om buiten te zijn.

Heb jij een rustig huishouden, geen kinderen en een fijne tuin? Ben je bereid om mij mijn eigen gang te laten gaan? Mag ik je vragen om niet te veel van mij te verwachten? Dan wil ik je vragen om een afspraak met mij te maken. Dat vind ik leuk. Tot dan, groeten van poesje Thom.

Thom   -   gereserveerd

01-04-2008