Thommy zoekt een huis met een tuin

Ooit zo’n grote kat met even groot knuffelgehalte gezien als ik? Zo niet, kom dan gauw maar eens kijken naar mij. Dan zal ik je groots verwelkomen!

Lang woonde ik in een huis met veel katten. Daarbij was een ongecastreerde kater. Hij viel mij regelmatig aan. Zo erg dat wij gingen vechten. Dat vond ik vreselijk. Door de stress sproeide ik in huis. Mijn baasje heeft toen besloten afstand van mij te doen.

Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier en ben ik volkomen tot rust gekomen. Stress heb ik niet meer en sproeien doe ik ook niet meer. Al mijn behoeftes doe ik keurig op de kattenbak, ik ben volkomen zindelijk.

Mijn karakter is lief, makkelijk, relaxed en aanhankelijk. Dol ben ik op aandacht, ik laat mij door iedereen graag knuffelen. De mensen vinden mij dan ook een hartenbreker. Nu mag ik plannen maken voor mijn toekomst. Ik droom van een fijn huis met een tuin. Heerlijk vind ik het om naar buiten te gaan. Een gezin met volwassen kinderen die katten gewend zijn, vind ik gezellig. Met een rustige hond die katten gewend is, ga ik goed om. Een eventueel andere kat kan ook, maar alleen als dat een rustige sociale kat is. Houd je daar rekening mee als je mij in huis neemt?

Het is belangrijk dat ik niet in de buurt van De Horn in Alkmaar geplaatst word.

Ben jij op zoek naar een aanhankelijke knuffelkater? Val jij voor mijn hartelijke karakter en mijn grote postuur? En, heb jij een fijne tuin waarin ik kan rondstruinen? Dan ben ik misschien wel dé kat voor jou! Dáág, Thommy.

Thommy   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
24-04-2015
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Thommy

Thommy
<     Soesie
Whitney     >