Toad zoekt een huis met tuin

Samen met mijn broertjes ben ik van een boerderij verhuisd naar Stichting Zwerfdier. Ben je benieuwd hoe dat zit? Lees dan maar snel verder!

Mijn vinder ging wonen op een boerderij. Daar woonde een aantal ongecastreerde katten. Die zijn inmiddels gecastreerd en mogen daar blijven wonen. De jonge katten, waar ik er een van ben, konden daar niet blijven. Daarom zijn wij naar Zwerfdier gebracht. Hier zijn wij nagekeken door de dierenarts en gecastreerd. Ook worden wij hier verder gesocialiseerd. Nu mogen wij op zoek naar huisjes. Fijn voor ons hè?

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik erg van slag. Inmiddels ben ik meer gewend en loop ik lekker los in de kamer.

Mijn karakter is lief, verlegen en speels. Als de mensen bij benaderen, reageer ik eerst verlegen. Maar als ze rustig naar mij toe komen, vind ik het heerlijk om geaaid te worden. Dan spin ik als de beste! Omdat ik nog een jonge kat ben, vind ik het heel leuk om te spelen. Heel nieuwsgierig ben ik naar verschillende speeltjes.

Graag zoek ik een huisje met een tuin. Het is fijn als ik samen kan wonen met een andere speelse kat. Dan kunnen wij leuk met elkaar spelen. Dat moet wel een sociale kat zijn, waar ik mij aan kan optrekken. Hier bij Zwerfdier maak ik graag contact met andere katten. Ik zoek ze op en geef kopjes. Leuk hè?

Als ik als enige kat in een huisje woon, is het fijn als er regelmatig met mij gespeeld wordt. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt? Kinderen ben ik niet gewend, die zijn te druk voor mij.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar mij? Dat hoop ik wel. Want misschien kom je dan binnenkort langs om mij beter te leren kennen. En, wie weet mag jij dan wel mijn zachte vacht aaien. Dat zou leuk zijn hè? Tot snel ziens! Kopje van Toad.

Toad   -   gereserveerd

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2019
Opname
21-02-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Toad

Toad

Toad

Toad

Toad in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Ticker
Toffie     >