Todd zoekt een rustig huisje

Houd je van een raar verhaal? Nou, lees maar. Tien jaar geleden ben ik als vondeling naar Stichting Zwerfdier gebracht. Na een maand ben ik naar mijn huisje vertrokken. Daar heb ik maar enkele maanden gewoond en toen ben ik weggelopen. Er volgden tien duistere jaren. Niemand weet waar ik tussen 2008 en 2018 heb gewoond. Eind juli 2018 heeft iemand mij gevonden en teruggebracht naar Zwerfdier. Ik zag er goed verzorgd uit, alleen zat ik een beetje te niezen. De kans is groot dat ik tussen 2008 en 2018 een goede verzorging heb gehad. Maar niemand mist mij en ik ben niet opgehaald door mijn weldoeners van de laatste tien jaar.

Nou, inmiddels ben ik 16 jaar oud en nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. Mijn verzorgers vinden mij een lieve en vrolijke kater. Ik ben dol op gezelligheid van mensen om mij heen. Als er iemand bij mij in de buurt komt, vraag ik altijd om aandacht. Dan krijg ik vaak aaitjes en knuffeltjes en dat vind ik heerlijk. Graag zoek ik een huisje bij mensen die veel thuis zijn om mij aandacht te geven. Andere dieren vind ik helemaal niet leuk. Dus ik wil graag als enige huisdier in huis wonen. Een ommetje in de tuin vind ik leuk maar een appartement of flat is ook genoeg voor mij. Het is belangrijk dat mijn nieuwe huisje niet in de buurt van Daalmeer of Koedijk is. Maar het liefst aan de andere kant van Alkmaar of buiten Alkmaar.

Zoek jij een gezelligheidsdier? Vind je een lieve zwarte kater op leeftijd leuk? En, gun jij mij nog een paar mooie jaren in een fijn huisje? Dan mag je rustig bij mij op bezoek komen. Dan verwelkom ik je hartelijk. Tot gauw, liefs van Todd.

Todd

01-06-2002