Toffie wil samen met Tenzie naar een huisje met tuin

Samen met mijn broertjes ben ik van een boerderij verhuisd naar Stichting Zwerfdier. Ben je benieuwd hoe dat zit? Lees dan maar snel verder!

Mijn vinder ging wonen op een boerderij. Daar woonde een aantal ongecastreerde katten. Die zijn inmiddels gecastreerd en mogen daar blijven wonen. De jonge katten, waar ik er een van ben, konden daar niet blijven. Daarom zijn wij naar Zwerfdier gebracht. Hier zijn wij nagekeken door de dierenarts en gecastreerd. Ook worden wij hier verder gesocialiseerd. Nu mogen wij op zoek naar huisjes. Fijn voor ons hè?

In het begin van mijn verblijf bij Zwerfdier was ik erg van slag. Inmiddels ben ik meer gewend en loop ik los in de kamer. Mijn steun en toeverlaat is mijn broertje Tenzie. Wij liggen ineengestrengeld samen in een holletje van de krabpaal. Dat vinden wij fijn en veilig. Onze verzorgers zien dat wij aan elkaar verknocht zijn. Daarom mogen wij samen naar een huisje. Dat vinden wij heel leuk!

Mijn karakter is lief en verlegen. Ik laat mij goed aaien maar dit moet wel rustig en geduldig gebeuren. Ik durf nog niet zo goed te spelen. Maar de kans is groot dat wanneer ik ontspannen ben, ik lekker ga spelen. Ik ben immers nog een jonge kat!

Graag zoek ik een huisje met een tuin. Kinderen ben ik niet gewend, die zijn te druk voor mij. Het is fijn als mijn baasje ervaring heeft met verlegen katten. Een baasje dat mij rustig en geduldig benadert.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar mij en Tenzie? Dat hoop ik wel. Want misschien kom je dan binnenkort langs om ons beter te leren kennen. Houd je er dan wel rekening mee dat wij verlegen over kunnen komen? Tot snel! Kopje van Toffie (en Tenzie natuurlijk).

Toffie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2019
Opname
21-02-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Toffie

Toffie
<     Toad
Triss     >