Tommy zoekt een bovenwoning met afgesloten balkon of een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hallo, Tommy hier! Ze noemen mij een ‘oudere jongere’ en wel hierom: Ik ben al wat op leeftijd maar zo vitaal als wat! Doemdenken doe ik niet aan. Ik ben dan ook een echte ‘positivo’! Altijd zie ik het positieve in van dingen. Want zo blijf je jong!

Mijn baasje emigreerde naar een ver land. Helaas kon ik niet mee. Stiekem blijf ik ook liever in Holland hoor. Nu woon ik bij Stichting Zwerfdier. Als positivo vertrouw ik erop dat ik weer een mooi huisje vind.

Mijn karakter is lief, makkelijk, rustig en heel aanhankelijk. Mijn grootste hobby is knuffelen. Dól ben ik op aandacht van mensen. Knuffelen, aaien, tutten, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ben een grote kat maar een tikkie mager. Daarom wil ik graag goed eten. Naast brokjes wil ik daarom elke dag natvoer. Houd je hier rekening mee?

Graag wil ik een huisje bij 1 of 2 mensen die mij veel aandacht kunnen geven. Daarom wil ik graag dat jij parttime werkt. Met tieners van ca. 16 jaar kan ik samenwonen. Jongere kinderen vind ik te druk. Andere dieren vind ik niet leuk. Daarom wil ik de enige kat in huis zijn. Voordeel is dat ik dan des te meer aandacht van jou krijg. Slim bekeken van mij hè?

Ik zoek een bovenwoning met afgesloten balkon of een huisje met een tuin. Af en toe eventjes een fris neusje halen vind ik fijn. Maar omdat ik knuffels en aandacht véél fijner vind, kom ik niet veel buiten. De mensen van Zwerfdier kunnen je goed vertellen hoe je een balkon kunt afsluiten.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Van Borselenlaan in Bergen.

Ben jij misschien ook wel een ‘oudere jongere’? En noemen ze jou ook een ‘positivo’? Dan voel ik bij voorbaat al een klik! Als jij mijn verdere wensen ook nog weet te vervullen, dan hoop ik je snel te zien! Knuffel van Tommy.

Tommy   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2008
Opname
02-03-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Tommy

Tommy

Tommy

Tommy
<     Stip
Zazoo     >