Toyke zoekt een bovenwoning zonder balkon of met afgesloten balkon

“Ik ben een lieve bescheiden poes”

Hoihoihoi, ik ben Toyke. Geloof jij in 3x scheepsrecht? Ik wel! Want ik hoop op een derde kans in mijn leven. En zeg nou zelf, zo’n schattig poesje als ik is toch niet te weerstaan? Heb je ooit zo’n mooi gekleurd jasje gezien? Of zulke onweerstaanbare groene kijkers? Het houdt maar niet op, zo mooi ben ik!

Voor de tweede keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. De eerste keer zwierf ik op straat. Na een kort verblijf bij Zwerfdier, ging ik naar een huisje. Hier woonde ik blij en tevreden met mijn baasje. Maar helaas moest zij mij afstaan. Zij kon de zorg niet meer aan. Bij binnenkomst bekeek de dierenarts mij. (Hierover later meer). De tandarts heeft mijn gebit behandeld. In het begin van mijn verblijf was ik van slag. Inmiddels ben ik weer tot mijzelf gekomen. Nu zoek ik opnieuw een fijn huisje. Daar ben ik aan toe én verheug ik mij op!

Als je mij vraagt ‘vertel eens wat meer over jezelf’ begin ik meestal hiermee: ‘Bescheidenheid siert de poes’. Ik ben namelijk een rustige bescheiden poes. Laat anderen maar de aandacht trekken. Voor mij hoeft dat niet zo. Ook ben ik best wel verlegen en terughoudend. Het duurt dus even voordat ik jou vertrouw. Maar als ik jou goed ken, mag jij mij aaien. Dan vind ik het fijn als je dat doet tussen mijn schouderbladen. Of op mijn kopje. Als je mij van achter of zijkant benadert, is dat helemaal toppie! Bij mijn vorige baasje was ik heel lief en aanhankelijk.

De wensen voor mijn huisje heb ik op een rijtje gezet. Verkeer ben ik niet gewend en is dan ook gevaarlijk voor mij. Daarom zoek ik een bovenwoning. Deze mag zonder óf met afgesloten balkon zijn. Kinderen en andere dieren zijn veel te druk voor mij. Daarmee wil ik dan ook niet samenwonen. De mensen van Zwerfdier vertellen je hoe je je balkon goed kunt afsluiten.

Graag zoek ik baasjes die ervaring hebben met katten. Die rustig, begripvol en geduldig zijn. Want in het begin zal ik wel even een terugslag krijgen. Geef jij mij de tijd om mijn zelfvertrouwen terug te vinden? Fijn, dan worden wij vast goede maatjes met elkaar.

BELANGRIJK: Ik heb hartproblemen. Dit is iets wat bij mij hoort. Maar waarmee wel serieus rekening moet worden gehouden. Het is namelijk onzeker wat mijn levensverwachting is. Daarom is het belangrijk dat mijn baasjes daar serieus rekening mee houden. De mensen van Zwerfdier vertellen je hierover alles.

LET OP: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Kennedyboulevard in Egmond aan Zee.

Geloof jij ook in 3x scheepsrecht? En ben jij iemand van ‘bescheidenheid siert de mens’? Dan voel ik nu al een klik tussen ons. Het plaatje wordt compleet als jij niet terugschrikt van mijn hartaandoening. Want ook ik verdien een fijn huisje toch? Hartelijk groetje van Toyke.

Toyke

Geslacht
Poes
Geboren
01-10-2014
Opname
15-02-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Toyke

Toyke

Toyke

Toyke

Toyke in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Toby
Wolfie     >