Triss zoekt een huisje met een tuin

Mijn jasje heeft verschillende kleurtjes. Tel maar mee. Wat zijn het er veel hè?

Lange tijd liep ik rond op de vindplaats. De VKA, Vermiste Katten Alkmaar, heeft mij gevangen met een vangkooi. Dat moest op die manier omdat ik mij niet liet pakken. Bij binnenkomst was ik teveel van slag om mij na te laten kijken. Wel zag ik er goed doorvoed uit.

Mensen vind ik nog erg spannend. Als er mensen in de kamer komen, kroel ik met mijn lijfje tegen de kooi. Dan toon ik interesse en wil ik heel graag aandacht. Maar zodra de kooi wordt opengemaakt, vind ik het heel eng en ren ik weg. Als de verzorgers blikvoer neerzetten, laat ik aaitjes wel toe. De mensen denken dat bij mij het knopje om moet. Ze hopen dat het vertrouwen het gaat winnen van de angst. Daar hoop ik zelf ook op!

Als ik nadenk over een huisje, wil ik niet met kinderen wonen. Die zijn niet geschikt voor mij. Wel zoek ik ervaren kattenbaasjes. Mensen die mij veel tijd en geduld geven om het vertrouwen in de mens weer terug te geven. Andere katten vind ik niet leuk, deze jaag ik weg als ze bij mij in de buurt komen. Graag wil ik een tuin bij mijn huisje.

Belangrijk: De mensen zoeken een gewoon huisje voor mij. Maar ze denken dat ik ook goed op een boerderij kan wonen. Maar als ik op een boerderij geplaatst word, wil ik daar een gewone huiskat zijn. Een kat die binnen mag wonen en die dezelfde verzorging krijgt als een gewone huiskat. Wil je daar rekening mee houden als ik op jouw boerderij ga wonen?

Ben jij het ervaren kattenbaasje dat het aandurft met mij? Wie weet gaat bij mij dan de knop wel om. Dat zou ik heel fijn vinden. Want ik wil graag een gelukkige ontspannen poes worden. Kopje van Triss.

Triss

Geslacht
Poes
Geboren
23-01-2009
Opname
23-01-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Triss

Triss

Triss

Triss in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Solar