Troy zoekt een huis met tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelkater”

Mijn naam Troy komt uit de Griekse mythologie. Je kent het verhaal misschien wel van het paard van Troje waarin soldaten verstopt zaten. Echt, superspannend! Daarom ben ik ook zo trots op mijn mooie naam.

Maandenlang liep ik rond op de vindplaats. Mijn vinder zag dat ik geen baasje had. Toen ik gewond was aan mijn oor, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Vanaf het begin van mijn verblijf moest ik ontzettend wennen aan alles. Ik was flink van slag. Omdat ik heel schuw gedrag vertoonde, verhuisde ik naar het adoptieverblijf. Hier genoot ik weer van het leven en van alle aandacht die ik kreeg!

Toen vertrok ik naar mijn huisje. Hier moest ik in het begin weer wennen. Ik was heel erg boos omdat ik uit mijn vertrouwde omgeving was gehaald. Maar mijn baasje heeft mij goed gesocialiseerd. Want na zes weken accepteerde ik de nieuwe situatie en ging het knopje om. De aandacht en liefde die ik daar kreeg, vond ik heerlijk. Toch zoek ik nu een nieuw huisje omdat ik niet goed omga met de andere katten in huis. Dat ik wegga is verdrietig maar wel beter voor iedereen.

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Aandacht van mijn baasje, vind ik heerlijk. Als zij op de bank zit, spring ik erbij. Graag kruip ik dan op haar schoot. Zó knus! Spelen vind ik het leukste dat er is. In sport en spel kan ik mij helemaal uitleven. Dit kan goed gebruikt worden in mijn socialisatieproces. Het is dan ook belangrijk dat er in mijn nieuwe huisje veel met mij gespeeld wordt.

In mijn nieuwe huis, wil ik graag een tuintje. Dit mag een klein tuintje zijn. Want vaker ben ik binnen te vinden. Toch houd ik wel van het zonnetje op mijn bol. Kinderen vind ik eng en druk. Daarom wil ik niet bij kinderen wonen. Met andere katten ga ik niet goed om. Daarom wil ik als enig dier in jouw huisje wonen. Het is fijn als er weinig buurtkatten zijn in de buurt van mijn nieuwe huisje. Brokjes vind ik lekker. Soms eet ik natvoer van het merk Sheba of Gourmet.

BELANGRIJK: In een nieuw huis zal ik in het begin heel schuw gedrag vertonen. Dan heb ik tijd en geduld nodig om te wennen aan de nieuwe omgeving. Alleen zo kan ik het vertrouwen in mijn nieuwe baasje maar ook mijn eigen zelfvertrouwen weer opbouwen. Het is daarom belangrijk dat mijn toekomstige baasje ervaring heeft met een kat zoals ik. Houd je hier heel serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

BELANGRIJK: Ik heb een probleem aan mijn bekje. Hiervoor krijg ik elke dag medicatie. Deze slaat goed aan en neem ik in kattenmelk. Dat vind ik lekker. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover informeren.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Steenuil in Heerhugowaard èn in de Plevierstraat in Alkmaar.

Heb jij geen kinderen en andere katten? En, heb jij een lekker tuintje waarin ik kan zonnen? Dan hoop ik dat jij mij die gunfactor geeft. Want ondanks dat ik lang moet wennen, zal ik uiteindelijk de ontspannen kater worden die ik nu ook ben. Mijn baasje en ik hopen van harte dat jij jouw hart en huis openstelt voor mij. Zie ik je snel? Liefs van Troy en mijn lieve baasje. (Oh ja, het is fijn zijn als jij in (de buurt) van Alkmaar woont).

P.S. Tot ik een ander huisje heb gevonden mag ik bij mijn baasje blijven wonen.

Troy   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2017
Opname
13-05-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Troy

Troy

Troy

Troy

Troy

Troy
<     Tibby
Weronika     >