Troy zoekt een baasje met ervaring

Het leven van een zwerfkat is keihard. Je loopt op straat door weer en wind. Altijd moet je je kostje bij elkaar scharrelen en een plekje voor de nacht zoeken. Dat is moeilijk en verdrietig. Wat is het dan fijn om op een veilige plek opgevangen te worden! Hier mijn verhaal.

Maanden lang liep ik rond op de vindplaats. Mijn vinder kreeg mij in de gaten en zag dat ik geen baasje had. Toen ik gewond was aan mijn oor, werd het tijd dat ik van straat werd gehaald. Ik werd naar Stichting Zwerfdier gebracht. Daar werd mijn oor behandeld. Gelukkig is deze nu genezen. Na mijn castratie en het knippen van mijn nagels, mag ik op zoek naar een huisje.

Vanaf het begin van mijn verblijf moest ik ontzettend wennen aan alles. De verschillende mensen, het verblijf en de geurtjes, alles was vreemd voor mij. Ik was dan ook flink van slag. Inmiddels loop ik lekker los in de kamer en begin al wat meer te wennen.

LET OP: Mijn socialisatieproces heeft nog een weg te gaan. De mensen moeten mij met veel tijd, geduld en aandacht benaderen. Als ik benaderd word, ben ik gespannen en blaas ik naar je. Maar als ik met een verenstokje over mijn kopje geaaid word, ontspan ik langzaam. Dan stop ik met blazen. Voorzichtig kan ik dan over mijn kopje en zelfs over mijn lijfje geaaid worden. Daar geniet ik dan van. Fijn voor mij hè? Het is belangrijk dat mijn toekomstige baasje veel ervaring heeft met een kat zoals ik.

Omdat ik gewend ben om buiten te komen, wil ik graag een tuintje bij mijn huis. Ik ga hier goed om met de andere katten. Ik trek mij niet zoveel van ze aan. Daarom kan ik met een andere sociale kat in een huis wonen. Kinderen vind ik eng en druk. Daarom wil ik niet bij kinderen wonen.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Steenuil in Heerhugowaard.

Nu komt de hamvraag: Wie durft het aan met mij? Over mijn verleden is niks bekend. Dus of ik een huiselijk leven gewend ben, weet ik niet meer. Wat ik wèl weet is dat ik een kans verdien op een mooi leven. Een leven waar ik goede verzorging krijg en veel liefde. Vervul jij mijn grootse wens? Groetjes van Troy.

P.S. Tot ik een huisje heb gevonden mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Troy

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2014
Opname
13-05-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Troy

Troy

Troy

Troy in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Suzy
Venus     >