Tulio zoekt een huisje met een tuin

Wat ik in het verleden heb meegemaakt, ben ik vergeten. Maar dat is ook niet meer belangrijk. Een mooie toekomst is het enige dat geldt voor mij!

Op een dag werd ik door de Dierenambulance naar de dierenarts gebracht. Heel waarschijnlijk was ik aangereden. Ik sleepte met mijn achterkant. Nadat ik was behandeld, ben ik naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik wat van slag en schrok ik van alles. Inmiddels ben ik goed opgeknapt. Zo goed zelfs dat ik een fijn huisje mag zoeken!

Ik ben een lieve verlegen en relaxte kat. Als mensen contact met mij willen maken, dan kijk ik eerst de kat uit de boom. Maar als ik mij eenmaal laat aaien, geniet ik daar enorm van. Dan geef ik kopjes en likjes. Soms laat ik mij zelfs over mijn buik aaien. Als ik gekamd word, spin ik heel hard. Leuk hè?

Het liefst woon ik in een rustig huisje met een of twee baasjes. Baasjes die mij met geduld benaderen en het fijn vinden om mij aandacht te geven. Kinderen vind ik te druk, daar schrik ik van. Hoe ik met andere dieren omga, weet ik nog niet. Graag wil ik een tuintje bij mijn huis. Daar geniet ik van.

BELANGRIJK: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Ardennenstraat / Borinagestraat in Alkmaar.

Heb jij ruimte in jouw huis en hart om mij een mooie toekomst te geven? En, val jij op mijn mooie zwart-witte uiterlijk? Pak dan snel de telefoon om een afspraak met mij te maken. Dan woon ik binnenkort misschien wel bij jou. Lieve groetjes van Tulio.

Tulio   -   geplaatst

01-09-2017