Twizzle zoekt een huis met tuin

“Ik ben een gezellige knuffelpoes”

Hai, ik ben poes Twizzle! In de jaren ’50 van de vorige eeuw, was ik heel bekend. Als pop Twizzle beleefde ik vele avonturen. Daarover zijn hele leuke kinderboeken geschreven. Die heb ik natuurlijk allemaal verslonden. Want zelf houd ik ook wel van wat avontuur. Gaaf hè?

Voor de tweede keer woon ik bij Stichting Zwerfdier. De eerste keer werd ik als jong poesje gevonden in de kelder van een flat. Na een tijdje vond ik een heel fijn huisje. Maar helaas brachten mijn baasjes mij terug. Door omstandigheden moesten zij namelijk afstand van mij doen. Je begrijpt dat dit heel verdrietig was voor ons allemaal. Nu heb ik mijn verdriet verwerkt. En mag ik op zoek naar een nieuw Gouden Mandje!

Mijn karakter is lief, makkelijk en aanhankelijk. Ook ben ik best wel zelfstandig en een tikkie ondernemend. Knuffelen en aandacht van mensen vind ik superfijn! Zo lag ik soms heerlijk bij mijn baasjes op schoot. Lekker knus joh!

Graag zoek ik een tuin bij mijn huisje. Heerlijk vind ik het om naar buiten te gaan. Kijken wat er te beleven valt. Met kleine kinderen wil ik niet samenwonen. Wel kan ik samenwonen met jongvolwassenen vanaf ca. 18 jaar. Maar ik kan ook bij alleen volwassenen wonen hoor. Dat vind ik ook heel gezellig. Zolang ik maar genoeg aandacht krijg.

Met andere katten ga ik prima om. Daarom kan ik met een andere makkelijke en sociale kat in huis wonen. Belangrijk is wel dat deze geen vriendschap zoekt met mij. Want daarnaar ben ik niet op zoek. Maar ik kan ook heel goed als enige kat in jouw huisje wonen.

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Stalpaertstraat in Alkmaar én van de Vlaanderenstraat in Alkmaar.

Zal ik nog een leuk weetje vertellen? Ik ben dol op natvoer. Dat vind ik zó lekker. Dat wil ik dan ook elke dag eten in mijn nieuwe huisje.

Heb jij interesse in mij na het lezen van mijn verhaal? En, ben jij ook een boekenwurm die houdt van avonturenverhalen? Leuk! Want misschien kunnen wij samen nog véle mooie avonturen beleven! Of erover lezen natuurlijk, hihi. Kopje van Twizzle.

Twizzle   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-08-2021
Opname
18-10-2023
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Twizzle

Twizzle

Twizzle
<     Tommy