Tyler zoekt een huis met tuin

Mijn mooie naam komt uit het Engels en betekent “Tegelzetter”. Nu droom ik al lang van een tegeltje boven mijn mandje met de tekst: “Oost west thuis best”. Maak jij mijn droom waar?

Lange tijd liep ik rond op de vindplaats. Mijn vinder zag ik dat ik bijna niets meer at. Dit was het moment om aan de bel te trekken. Ik ben naar de dierenarts gebracht. Die zag dat mijn gebit heel slecht was. Inmiddels ben ik ben ik naar de tandarts, kapper en manicure geweest. Nu voel ik mij weer helemaal goed en mag ik op zoek naar een nieuw huisje.

De mensen kennen mij als een lieve, rustige en bescheiden kat. Je kan mij goed aaien en knuffelen maar ik wil graag dat dat rustig gebeurt. Dan begin ik te kroelen van plezier. Kammen vind ik bijvoorbeeld heel fijn maar dan wil ik de kam niet zien. Die vind ik eng. Dus als je dat tactisch doet, geniet ik daarvan. Inmiddels vraag ik steeds meer om aandacht van mensen. Regelmatig lig ik lekker bij ze op schoot. Andere katten vind ik niet leuk. Omdat ik zo lang mijn kostje bij elkaar heb moeten scharrelen, geniet ik nu volop van goed eten. Regelmatig eet ik snel. Ik ben te porren voor lekkere hapjes.

Nu denk ik na over mijn huisje. Heel graag wil ik een tuintje omdat ik zo geniet van de buitenlucht. Graag woon ik als enige dier in huis. Kinderen vind ik niet leuk, die zijn veel te druk voor mij. Rustige mensen waaraan ik kan wennen en die mij liefdevolle aandacht geven, vind ik wel leuk.

Belangrijk: Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Johan Vermeerstraat in Heerhugowaard.

Mijn rechteroog is een punt van aandacht. Deze traant een beetje. Dit kan chronisch zijn. Daar hoef ik geen medicatie voor te hebben.

Val jij voor een zwart-witte kater met een lief en bescheiden karakter? Heb jij een tuintje en geen kinderen? En, heb jij het geduld om mij te laten wennen? Dan nodig ik jou graag uit om naar mij te komen kijken. Groetjes van Tyler.

Tyler

Geslacht
Kater
Geboren
30-05-2010
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Tyler

Tyler

Tyler

Tyler in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Tikus
Yelle     >