Uzi zoekt een huis met tuin

“Ik ben een bescheiden knuffelpoes”

De bijzondere stand van mijn oogjes en mijn prachtige vacht, doet iedereen smelten. Maar mijn zachtaardige karakter is minstens nét zo mooi als mijn uiterlijk!

Ik woonde gelukkig en tevreden in mijn huisje. Op een dag overleed mijn baasje. De buurvrouw heeft mij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Nu moest ik niet alleen mijn baasje maar ook mijn veilige huisje missen. Dat was heel verdrietig voor mij. Nu woon ik hier een tijdje en mag ik een nieuw huisje zoeken.

Mijn karakter is aanhankelijk, bescheiden en alert. Als mensen mij rustig benaderen, laat ik mij goed aaien. Dan geniet ik van de aandacht en knuffels. Ik ben de goedheid zelve. Vaak reageer ik schrikkerig op onbekende geluiden en van teveel mensen om mij heen. Als ik in een nieuw huisje woon zal ik in het begin terughoudend zijn. Dan moet ik opnieuw aan alles wennen. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

In mijn vorige huisje woonde ik bij een baasje. Daarom zoek ik nu weer een rustig huisje bij een of maximaal twee volwassen baasjes. Zij moeten er begrip voor hebben dat ik tijd en geduld nodig heb om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Andere dieren en kinderen ben ik niet gewend. Daarom wil ik als enig dier in een huisje wonen. In mijn vorige huisje kwam ik veel buiten. Daarom zoek ik een huis met een tuin.

Ben jij dat begripvolle baasje dat ik zoek? En heb jij een fijn tuintje waar ik heerlijk in kan struinen? Dan hoop ik dat jij mij belt voor een afspraak. Houd je er dan rekening mee dat ik jou in het begin spannend vind? Kopje van Uzi.

Uzi   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
01-04-2013
Opname
26-04-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Uzi

Uzi
<     Remie
Wanda     >