Victor zoekt een bovenwoning

“Ik ben een rustige kater”

Ken je de uitspraak “een wit voetje halen”? Dit betekent dat je een goede indruk wil maken bij de baas. Laat ik dat nou al mijn hele leven doen!

Mijn baasje is overleden. Daarom ben ik samen met 2 huisgenoten naar Stichting Zwerfdier gebracht. Dit was heel verdrietig voor ons. Wij moesten niet alleen ons baasje missen. Maar ook onze vertrouwde omgeving. En dat op onze leeftijd. Bij binnenkomst was ik wat van slag maar wel benaderbaar.

Mijn karakter is rustig en lief. Ik ben doof. Dit is voor mij geen probleem hoor. Want ik kan mij prima redden. Door mijn hoge leeftijd en artrose verzorg ik mijn vacht niet zo goed. Daarom wil ik graag gekamd worden. Dat vind ik heerlijk! Ik ga er helemaal voor liggen zodat je me goed kunt kammen. Lief van mij hè?

Omdat ik doof ben wil ik graag verhuizen naar een bovenwoning. Verkeer ben ik niet gewend en is dan ook te gevaarlijk voor mij. Graag wil ik wonen bij 1 of 2 rustige en geduldige baasjes. Met kinderen vanaf circa 16 jaar kan ik samenwonen. Ik ben gewend om samen te wonen met andere katten. Daarom kan ik bij een andere sociale kat wonen die andere katten gewend is. Maar ik kan ook prima alleen in een huisje wonen.

BELANGRIJK: Ik krijg medicijnen voor mijn artrose. Deze eet ik makkelijk door mijn blikvoer. De medicatie moet ik de rest van mijn leven blijven slikken. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

Gun jij mij nog wat fijne jaren waarin ik in de watten word gelegd? Zorg je er dan wel voor dat het geen witte watten zijn? Anders kun je me misschien niet vinden, hahaha! Bel maar snel op om een afspraak te maken zodat we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten. Daar verheug ik mij nu al op! Knuffel van Victor.

Victor   -   geplaatst

01-08-2005