Wamsel wil graag met Symba naar een huisje met tuin

Ben jij op zoek naar twee huisgenootjes waar je hart van gaat smelten? Dan zijn wij misschien wel dé knuffelkatten waarnaar jij op zoek bent!

Samen met mijn zusje Symba, ben ik afgestaan omdat ons baasje niet meer voor ons kon zorgen. Dat was heel verdrietig voor ons. Wij zijn toen naar Stichting Zwerfdier gebracht. Bij binnenkomst was ik een beetje van slag maar wel lief naar de mensen. Inmiddels woon ik hier een tijdje en loop ik los in de kamer. De mensen zien dat ik een hartenbreker ben. Graag laat ik mij aanhalen. Dat vind ik zo fijn dat ik ga kroelen van plezier! Toch vind ik het fijn als ik rustig benaderd word.

Mijn karakter is aanhankelijk en relaxed. Ik ben iets stoerder dan mijn zusje Symba. Dol ben ik op aandacht van mensen. Het is fijn als mijn nieuwe baasjes genoeg tijd hebben om mij aandacht te geven. Graag kom ik buiten. Daarom is een tuin bij mijn huisje belangrijk. Met andere dieren ga ik prima om. Het is belangrijk dat dit sociale dieren zijn die andere dieren gewend zijn.

Ik kan met rustige kinderen wonen vanaf ca. 16 jaar. Het is dan wèl belangrijk dat zij katten gewend zijn. Dat zij mij met rust laten als ik slaap, eet of geen zin heb in aandacht. Houd je hier serieus rekening mee als je ons in huis haalt?

Nu komt de hamvraag: Is jouw hart en huis groot genoeg voor twee lieve knuffelkatten? Dan hopen wij dat je binnenkort gezellig langskomt bij ons. Tot snel! Lieve groetjes van Wamsel (en Symba natuurlijk).

Wamsel   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
03-04-2017
Opname
04-11-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Wamsel

Wamsel

Wamsel
<     Troy