Wanda zoekt samen met Whisky een huis met ruime tuin

“Ik ben een terughoudende poes”

Buenos días! Ik ben poes Wanda en ik ben geboren in Spanje. Mijn Spaanse temperament in combinatie met mijn Hollandse nuchterheid, is iets waar ik heel trots op ben!

Samen met mijn huisgenootjes poes Whoopie en kater Whisky ben ik afgestaan. Dit omdat ons baasje helaas overleden is. Dit was heel verdrietig voor ons. Wij moesten al onze zekerheden achterlaten. Nu zitten wij bij Zwerfdier en hopen op een nieuw fijn huisje.

Wij woonden op een groot erf met bos daar omheen. Het huis hadden wij als thuisbasis. Wij zijn dan ook echte buitenkatten. Mensen zijn wij daardoor niet zo gewend. Kinderen en honden zijn wij ook niet gewend. Daarmee willen wij niet samenwonen.

Hier bij Zwerfdier zijn wij nog bang. Toch laten wij al wel wat aandacht toe. Wij vinden het fijn om op ons kopje, kin en wang te worden geaaid. Dit moet dan wel met veel rust en geduld gebeuren. Daarom is het belangrijk dat onze toekomstige baasjes ervaring hebben met schuwe katten. Dat zij tijd en geduld hebben om ons te laten wennen. Zodat wij meer zelfvertrouwen krijgen. Houd je hier serieus rekening mee als je ons in huis neemt?

Graag willen wij veel ruimte om ons huis. Dan kunnen wij fijn buiten spelen. Dat zijn wij gewend en vinden wij fijn.

Ik kan samen met kater Whisky geplaatst worden. Maar ik kan ook alleen bij een andere sociale kat geplaatst worden. Daar kan ik mij namelijk aan optrekken. Dat is goed voor mijn socialisatie maar ook omdat ik omdat ik graag steun zoek bij een andere kat. Ik mag dus NIET alleen in een huisje wonen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Heb jij ervaring met schuwe katten en veel ruimte om jouw huis? En, heb jij plek in jouw huis voor mij en Whisky? Of, heb jij een andere sociale kat waarmee ik vriendjes kan worden? Dan hoop ik dat jij mij belt voor een date. Houd je er dan rekening mee dat ik jou spannend vind als je mij ontmoet? Adiós! Kopje van Wanda.

Wanda

Geslacht
Poes
Geboren
07-06-2013
Opname
25-05-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Wanda

Wanda in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Teiger
Whisky     >