Whitney zoekt een huisje met een tuin

Geloof jij in vier keer scheepsrecht? Ik wel hoor! Lees maar snel verder.

Dit is de derde keer dat ik bij Stichting Zwerfdier woon. De eerste keer had ik een zwervend bestaan op straat. De tweede keer woonde ik op een bovenwoning maar wilde heel graag naar buiten. De derde keer kwam ik hier omdat mijn baasje plotseling overleed. Dat was heel verdrietig. Nu zoek ik voor de vierde keer een huisje.

Bij binnenkomst bij Zwerfdier liet ik mij goed aanhalen door de verzorgers en was direct gewend. Mijn vacht was op mijn rug vervilt. Inmiddels ben ik naar de kapper geweest en ziet mijn vacht er weer goed uit. Omdat ik wat te dik ben, kan ik mijn vacht niet zo goed verzorgen. Daarom is het belangrijk dat ik regelmatig gekamd word. Ik ben heel speels. Dus veel spelen en eventueel dieetvoeding, is goed voor mijn slanke lijn. De mensen van Zwerfdier kunnen je hierover voorlichten.

Soms zijn witte katten doof maar mijn gehoor is helemaal goed. In mijn vorige huisje kwam ik graag buiten. Maar let op, mijn oren kunnen verbranden in de zon. Die moeten dan ook bij zonnige dagen ingesmeerd worden. De dierenarts heeft speciale zonnebrandcreme voor katten.

Mijn karakter is aanhankelijk, rustig en lief. Aandacht en knuffelen vind ik fijn. Ik ben sociaal zowel naar mensen als naar andere katten. In mijn laatste huisje woonde ik met een andere kat samen. Dit ging heel goed. Daarom kan ik goed samen met of bij een andere sociale kat geplaatst worden. Kinderen ben ik niet gewend maar ik denk dat ik met rustige volwassen kinderen goed om kan gaan.

Heb jij een rustig huisje met een tuin? En, gun jij mij die vierde keer scheepsrecht? Bel dan maar snel voor een afspraak. Ik zal je hartelijk ontvangen. Dáág! Groetjes van Whitney.

Whitney   -   gereserveerd

Geslacht
Poes
Geboren
01-10-2011
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Whitney

Whitney

Whitney in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Soesie