Whoopie zoekt een huis met ruime tuin bij een poezenmaatje

“Ik ben een terughoudende poes”

Buenas noches! Ik ben poes Whoopie en ik ben geboren in Spanje. Mijn Spaanse temperament in combinatie met mijn Hollandse nuchterheid, is iets waar ik heel trots op ben!

Samen met mijn broertje Whisky en mijn huisgenootje poes Wanda ben ik afgestaan. Dit omdat ons baasje helaas overleden is. Dit was heel verdrietig voor ons. Wij moesten al onze zekerheden achterlaten. Nu zitten wij bij Zwerfdier en hopen op een nieuw fijn huisje.

Wij woonden op een groot erf met bos daar omheen. Het huis hadden wij als thuisbasis. Wij zijn dan ook echte buitenkatten. Mensen zijn wij daardoor niet zo gewend. Kinderen en honden zijn wij ook niet gewend. Daarmee willen wij niet samenwonen.

Hier bij Zwerfdier zijn wij nog bang. Toch laten wij al wel wat aandacht toe. Wij vinden het fijn om op ons kopje, kin en wang te worden geaaid. Dit moet dan wel met veel rust en geduld gebeuren. Daarom is het belangrijk dat onze toekomstige baasjes ervaring hebben met schuwe katten. Dat zij tijd en geduld hebben om ons te laten wennen. Zodat wij meer zelfvertrouwen krijgen. Houd je hier serieus rekening mee als je ons in huis neemt?

Graag willen wij veel ruimte om ons huis. Dan kunnen wij fijn buiten spelen. Dat zijn wij gewend en vinden wij fijn.

Ik mag niet samen met Whisky of Wanda geplaatst worden. In mijn vorige huis werd ik namelijk gepest. Wél is het belangrijk dat ik samen met een andere sociale kat geplaatst word. Daar kan ik mij namelijk aan optrekken. Dat is goed voor mijn socialisatie maar ook omdat ik omdat ik graag steun zoek bij een andere kat. Ik mag dus NIET alleen in een huisje wonen. Houd je hier rekening mee als je mij in huis neemt?

Heb jij ervaring met schuwe katten en veel ruimte om jouw huis? En, heb jij een andere sociale kat waarmee ik vriendjes mee kan worden? Dan hoop ik dat jij mij belt voor een date. Houd je er dan rekening mee dat ik jou spannend vind als je mij ontmoet? Adiós! Kopje van Whoopie.

P.S. Tot ik een eigen huisje heb gevonden mag ik in het grote adoptieverblijf wonen.

Whoopie   -   geplaatst

Geslacht
Poes
Geboren
05-03-2013
Opname
11-05-2021
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Ja
Whoopie

Whoopie

Whoopie
<     Whisky
Winnie     >