Wimpie zoekt een huis met een tuin

Zoek jij een vrolijke rustige knuffelkater? Dat kan, lees maar snel verder!

Lange tijd woonde ik samen met een andere kat in een gezin. Mijn baasjes hadden het gevoel dat ik niet meer gelukkig was. Daarom hebben ze besloten om afstand van mij te doen. Nu kan ik in een beter passend huisje gelukkiger worden. Dat vind ik heel fijn.

Mijn karakter is lief en bescheiden. Ik ben sociaal en op mensen gericht. Als ik de mensen ken, laat ik mij graag door hen knuffelen. Ook zit ik graag op schoot. Daar geniet ik enorm van. Soms geef ik zelfs kopstootjes om te laten zien hoe lief ik iemand vind. Leuk hè? Bij vreemde mensen reageer ik soms terughoudend. Houd je daar rekening mee als je naar mij komt kijken?

De poes waarmee ik samenwoonde, gedroeg zich dominant naar mij bij Zwerfdier. Ik voelde mij niet meer op mijn gemak bij haar. Daarom is besloten dat wij apart een huisje mogen zoeken. Dat vind ik fijn want zonder haar voel ik mij heel ontspannen. Daarom wil ik graag als enig huisdier in een huisje wonen. Kinderen vind ik niet leuk, die zijn mij te druk. Het is dan ook het beste als ik bij een of twee baasjes ga wonen. In mijn vorige huisje kwam ik graag buiten. Dan maakte ik een ommetje in de buurt. Een tuin is dus belangrijk voor mij.

Ik krijg hier speciale brokjes omdat ik wisselende ontlasting heb. Deze brokjes moet ik voorlopig blijven eten. Dat is voor mij geen probleem want ik vind ze erg lekker. De mensen van Zwerfdier kunnen je hier meer over vertellen.

Val jij op mijn rustige en sociale karakter? Houd jij van knuffelen? En vind jij mijn wit-cyperse vacht ook zo mooi? Maak dan maar snel een afspraak met mij. Wie weet hebben wij wel een klik met elkaar. Dáág! Groetjes van Wimpie.

Wimpie   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
19-06-2008
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Wimpie

Wimpie
<     Whitney