Wittie zoekt samen met Snuffie een huis met tuin

“Ik ben een aanhankelijke knuffelpoes”

Hoi, mijn naam is Wittie. Waarom ik zo heet, zal je niet verbazen als je mij komt bewonderen. Mijn vacht is namelijk sprankelend wit. Heel mooi, al zeg ik het zelf.

Samen met poes Snuffie woonde ik een huisje. Maar mijn baasjes gingen in Spanje wonen. Dat vond ik véél te heet op mijn leeftijd hoor. Dus zij besloten dat het beter was als Snuffie en ik in Nederland bleven. Daarom wonen we nu bij Stichting Zwerfdier tot we een nieuw huisje vinden.

Mijn karakter is lief en aanhankelijk. Ik word graag geaaid. Heerlijk vind ik het om bij de mensen op schoot te zitten. Weet je wat ik ook heerlijk vind? Als mijn vacht geborsteld word. Dat vind ik heel ontspannend. En mijn vacht wordt daar nóg mooier van! Omdat ik al op leeftijd ben, lig ik vaak lekker in een mandje. Maar als je naar me komt kijken, kom ik snel overeind om me te laten aaien. Ik ben dan ook een echte knuffelpoes, leuk hè?

Graag wil ik naar een rustig huisje bij een of twee volwassen baasjes. Kleine kinderen vind ik niet leuk. Maar bij een gezin met kinderen vanaf 16 jaar wil ik best wel wonen. In mijn nieuwe huisje mogen, behalve Snuffie natuurlijk, geen andere katten wonen. Aan honden ben ik niet gewend. Dus ik wil niet naar een huisje met honden.

Het huisje waar ik naar toe ga, moet wel een tuin hebben. Dan kan ik daar af en toe een frisse neus halen. Ik zal de tuin niet gauw uitgaan hoor. Maar het is wel fijn om af en toe een luchtje te kunnen scheppen.

BELANGRIJK: Als ik naar buiten ga als de zon schijnt, moeten mijn oortjes ingesmeerd worden met zonnebrandcrème. En wil je mijn oogjes regelmatig schoonmaken? Af en toe zit er namelijk wat viezigheid in mijn ooghoekjes. De mensen van Zwerfdier zullen je hier verder over inlichten. Houd je daar rekening mee, als je mij in huis neemt?

Ben jij het rustige kattenbaasje dat mij een gelukkige oude dag wilt bezorgen? En heb jij een huisje met een fijne tuin voor mij en Snuffie? Je kunt rekenen op veel knuffels van mijn kant. Als je daar zin in hebt, kom mij dan snel bewonderen. Ik hoop je gauw te zien! Pootje van Wittie. (En natuurlijk ook van Snuffie!).

Wittie

01-01-2005
19-10-2021
Wittie