Woedy zoekt een huis met tuin

Ik heb al veel meegemaakt in mijn jonge leventje. Daarom hoop ik nu op een zorgeloze en mooie toekomst in een fijn huisje. Dat heb ik namelijk verdiend!

Samen met drie nestgenootjes ben ik gevonden op straat. Wij zaten twee om twee in dichtgesnoerde reismandjes. Wij lagen in ons eigen vuil en uitwerpselen. Het was verschrikkelijk! Gelukkig zijn wij naar Stichting Zwerfdier gebracht. Hier waren wij veilig en werden wij liefdevol opgevangen. Bij binnenkomst was ik wat van slag maar wende vrij snel.

De mensen zagen al gauw dat ik een sociale kat was. Mijn karakter is dan ook lief, rustig en aanhankelijk. Dol ben ik op aandacht. Knuffelen en kroelen vind ik heel fijn. Toch heb ik ook een onzekere kant. Bij veranderingen of teveel drukte, raak ik van slag. Dan word ik nerveus. Het is dan ook belangrijk dat ik in een rustig huisje woon. Houd je hier serieus rekening mee als je mij in huis neemt?

Een tuintje bij mijn huis vind ik fijn. Volwassen rustige kinderen vanaf ca. 16 jaar zijn geschikt voor mij. Kleine kinderen zijn veel te druk voor mij. Daar word ik nerveus van.

Ik ben korte tijd geplaatst geweest. Daar woonde een andere kat. Die was bang voor mij en durfde niet meer in huis te komen. Dat lag niet aan mij. Toch vind ik hier bij Zwerfdier niet alle katten leuk. Daarom wil ik als enige kat in een huisje wonen.

** BELANGRIJK ** Ik mag niet geplaatst worden in de buurt van de Beverdam in Alkmaar.

Nu ik op zoek ben naar een fijn huisje, vraag ik aan jou: Kan jij mij dat veilige huisje geven waar ik voor altijd mag wonen? Zodat ik mij nooit meer zorgen hoef te maken over mijn toekomst? Dan hoop ik dat jij mij snel belt voor een afspraak. Dan kan je ook de leuke tekening zien op mijn linkerwang. Wat dat is? Dát is een verrassing! Tot snel. Pootje van Woedy.

Woedy   -   geplaatst

Geslacht
Kater
Geboren
01-04-2017
Opname
22-04-2020
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Woedy

Woedy

Woedy

Woedy
<     Troy