Wolfie zoekt een huis met een tuin

“Ik ben een lieve aanhankelijke kater”

Hoi, ik heet Wolfie. Ik ben uniek. Weet je waarom? Ik ben de eerste wolf die in Noord-Holland gespot is! Bijzonder hè? Gelukkig eet ik alleen maar blikjes natvoer en geen schaapjes! Kom je mij snel bewonderen?

Hongerig liep ik rond op de vindplaats. De VKA (Vermiste Katten Alkmaar) heeft mij gevangen. Zij brachten mij naar Stichting Zwerfdier. Toen ik hier net woonde was ik een beetje van slag. Maar het gaat inmiddels heel goed met mij. Dus nu mag ik op zoek naar een eigen holletje. Helemaal voor mij alleen. Daar verheug ik mij erg op!

Mijn karakter is lief, aanhankelijk en nieuwsgierig. Ik ben echt dol op aandacht en knuffels. Daar krijg ik nooit genoeg van. Ja, ik ben een echte hartenbreker en gezelligheidsdier! Dat merk je wel als je mij ontmoet. Ook ben ik dol op spelen, het allerliefste samen met jou. Dus als jij een huis vol speeltjes hebt, ben ik je man!

Graag woon ik bij 1 of 2 ervaren, geduldige baasjes. Omdat ik veel aandacht nodig heb, wil ik dat mijn baasjes parttime werken. Dan krijg ik namelijk alle aandacht die ik nodig heb. Want als ik hele dagen alleen ben, word ik ongelukkig. Aan kinderen ben ik niet gewend. Dus daarmee wil ik niet samenwonen. In het begin kan ik een terugslag krijgen. Houd je daar goed rekening mee?

Andere katten en honden houd ik niet van. Dus ik wil graag als enige kat in jouw huisje wonen. Een fijne tuin is wel een must. Want deze jongen is dol op buiten zijn!

LET OP: Ik mag niet worden geplaatst in de buurt van de Murillohof in Alkmaar.

Krijg je nu ook zo’n zin om deze unieke jongen in jouw hart te sluiten? Ben je net als ik dol op spelen en knuffelen? En heb jij die fijne tuin voor mij? Dan hoop ik je hier snel te zien. Je vindt mij in het buitenste buitenbos! Huuu Huuu van Wolfie!

Wolfie

Geslacht
Kater
Geboren
01-05-2023
Opname
20-05-2024
Gecastreerd
Ja
Kan met andere dieren
Nee
Wolfie

Wolfie

Wolfie

Wolfie in het echt zien?

Neem voor een afspraak telefonisch contact met ons op:
072 - 561 24 82

<     Toyke